Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antalya Havalimanı’nda Rezillik

Antalya Havalimanı’nda Atlas Jet’in uzun süre rötar yapan uçağı yüzünden yolcular mağdur edildi. Bekleme süresinin uzunluğuna yolcular isyan etti.

Antalya Havalimanı’nda Atlas Jet’in

Atlas Jet’in saat 08.20’de Antalya’dan Trabzon’a hareket edeceği uçağının saati 3 saat 15 dakika ileri atılarak saat 11.35’e tehir edildi. Konu ile ilgili uzun süre herhangi bir yetkilinin açıklama yapmadı. Uzun süreli bekleyişin ardından yetkili bir kişi, havalandırma arızasından dolayı uçağın rötar yaptığını ve tamir edilmeye çalışıldığını, olmazsa İstanbul’dan çağrılan uçak ile yolculuğun yapılacağını açıkladı.

Bu açıklama, Antalya’dan Trabzon’a gidecek olan yolcuların isyan etmesine sebep oldu. Yolcular, 3 saattir havalimanında esir olduklarından ve çözüm bulamadıklarından dolayı yakındılar. Yolculardan Prof. Dr. Cemal Meran, “3 saat 15 dakika rötar olur mu ayıptır ayıp. Bir buçuk saat yetkili bekledik kapıda bir zahmet ancak gelip havalandırma arızası var tamir edilmeye çalışılıyor olmazsa İstanbul’dan uçak çağıracağız dediler ama ben bundan bile emin değilim. Belki de 11:35’de bile uçmayacaklar. Atlas Jet’ten ilk defa bilet aldık, çoluk çocuk bir sürü insan havaalanında sürünüyoruz” ifadelerine yer verdi.