Antalya Konyaaltı’da Şimşek ailesinin yok olduğu olayda intihar mektubu ortaya çıktı!

Antalya’nın Konyaaaltı ilçesinde meydana gelen 4 kişilik ailenin hayatını kaybettiği elim olayın sır perdesi aralanıyor. Baba Selim Şimşek’in intihar mektubu bıraktığı ortaya çıktı.

Antalya Konyaaltı’da Şimşek ailesinin yok olduğu olayda intihar mektubu ortaya çıktı!
Yayınlama: 09.11.2019
A+
A-
https://youtu.be/w3R00h7wgo0

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen olayda, baba Selim Şimşek, eşi Sultan Şimşek ve çocukları Ceren ile Ali Çınar Şimşek’in siyanür içilmesi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Cinayet Büro ekiplerinin incelediği olayda Baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonrada hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayın sır perdesi ise baba Selim Şimşek’in bıraktığı mektup olduğu ortaya çıktı. Baba Şimşek’in mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor.

EVDE İNTİHAR MEKTUBU BULUNDU!

Ekiplerin evde yaptığı incelemede baba Selim Simşek’in bıraktığı bir mektup bulundu. Mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazan baba Şimşek’in, “Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz” ifadelerini kullandığı iddia ediliyor.

KİRA VE AİDATLARINI ÖDEYEMİYORDU

Mektubunda maddi sıkıntılarından bahseden baba Selim Şimşek’in işsiz olduğu, çevresine borçlandığı, uzun süredir ev kirası ve apartman aidatı gibi giderlerini de ödeyemeyen babanın bu nedenle bunalımda olduğu öğrenildi.

EŞİ ÇOCUKLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin inceldiği olayda Baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonrada hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.