Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aquamall’da Bay Döner ve Pide By Pide hizmete girdi

Denizli’nin gözde alışveriş merkezlerinden Aquamall’da iki yeni lezzet noktası hizmete girdi. Bay Döner ve Pide By Pide Denizlili işletmecilerin girişimi ile şehre kazandırıldı.

Denizli'nin gözde alışveriş merkezlerinden

Denizlili girişimciler Abdullah Yeniusta, Feyyaz Yeniusta ve Hacer Yenidede’nin yatırımları ile gözde alışveriş merkezlerinden Aquamall’da Bay Döner ve Pide By Pide hizmete açıldı.

AK Parti Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ak Partil İl Baskanı Yücel Güngör, DEVA Partisi İl Başkanı Bekir Kırar, Denizli Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Feride Kabadayılar, Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Münevver Tekaslan, İHH İl Başkanı Serdar Çiftci, Pamukkale Kadın Kolları başkanı Goncagül Yıldız, Pamukkale Müftü vekili Nusrettin Gencer ve davetliler katıldı.

Açılışta Egeyön TV mikrafonuna konuşan işletmeci Feyyaz Yeniusta;”Buradaki esas amacımız insanlara hizmet etmek. Yemeğe olan ihtiyacın bitmeyeceğini bilerek yatırım yapmaya karar verdik. İyi ve başarılı bir şekilde devam ettireceğimize inanıyorum. Döner başta olmak üzere pide ve lahmacun çeşitlerini sunabiliyoruz. Tüm Denizlili hemşerilerimizi bekliyoruz. Bay Döner ve Pide By Pide’nin kaliteli olduğunu düşünüyorum. Bu yatırımı bunun için yaptık.”dedi.

Denizli Kültür Turizm İl Müdürü Turhan Veli Akyol ise;”Denizli’de GastroCity 2023 çalışmaları devam ediyor. UNESCO’nun yaratıcı şehirleri arasına Denizli’yi nasıl dahil edebileceğimizi şuanda içinde bulunduğumuz tesislerin var olması, yöresel lezzetler ve marka olmuş lezzetlerin olması çok önemli. İçinde bulunduğumuz tesislerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.