Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arkadaşı Hakan Aslan’ı öldürmüş.. Hiçbir şey olmamış gibi sahilde uyumuş!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde metruk bir otelde 47 yaşındaki Hakan Aslan, arkadaşı tarafından çıkan kavga sonucu bıçaklanarak öldürüldü. Katil zanlısının son çıkan aftan yararlanarak hapisten çıktığı öğrenildi.

 Muğla'nın Bodrum ilçesinde

Alınan bilgilere göre, Muğla’nın Bodrum ilçesinde Turgutreis Günbatımı Plajı sonunda, metruk bir otelde yaşamını sürdüren 58 yaşındaki M.Z ve 45 yaşındaki Hakan Aslan arasında kavga çıktı.  İddiaya göre son afla cezaevinden çıktığı öğrenilen M.Z., alkol alıp daha sonra uyudu. Bir süre M.Z.’nin yanına, daha önceleri pek çok kez kendisine baskı kurup alkolünü aldığı öğrenilen 47 yaşındaki arkadaşı Hakan Aslan geldi. Aslan, uyandırdığı M.Z.’nin telefonunu aldığını iddia ederek geri vermesini söyledi. M.Z. telefonun kendisinde olmadığını söyleyince aralarında tartışma başladı. Sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya döndü. Kavgada her iki taraf da bıçak çekerken, M.Z., arkadaşı Hakan Aslan’ı çeşitli yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Arkadaşını öldürdükten sonra sahilde uyumuş

Öldürdükten sonra kana bulanan elbiselerini ve ayakkabılarını çıkarıp denize girip vücudundaki kanı yıkayan katil zanlısı, olay yerinde bulunan battaniye ve eşyalarını alıp sahilde yaklaşık 150 metre ileriye gidip yattı. . Kavga esnasında M.Z. üzerinde taşıdığı bıçağı Hakan Aslan’ın çeşitli yerlerine defalarca saplayarak öldürdü.

Katil zanlısı yakalandı

Yapılan ihbar üzerine Turgutreis Jandarma ekipleri olay yerine intikal ederek, katil zanlısı M.Z.’yi gözaltına aldı. Olay yerine gelen savcının ilk incelemesinin ardından Hakan Aslan’ın cesedi ön otopsi için Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Katil zanlısı M.Z. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.