Astsubay Göksal Doğru eşi Handan Doğru ve 2 çalışanını vurdu.. Ardından intihar etti!

İzmir’in Gaziemir ilçesinde boşanma aşamasında olduğu eşinin kuaför salonuna kurşun yağdıran Astsubay Köksal D., eşi Gizem Önal ve kuaför salonuna malzeme tedariği sağlayan Alper R.’yi öldürdü ardından intihar etti.

Astsubay Göksal Doğru eşi Handan Doğru ve 2 çalışanını vurdu.. Ardından intihar etti!
Yayınlama: 02.09.2020
A+
A-

Olay, İzmir’in Gaziemir ilçesine bağlı Sevgi Mahallesi 80/9 Sokak’ta bulunan kuaför salonunun önünde meydana geldi. Astsubay Göksal Doğru, akşam saat 18.30 sıralarında iddiaya göre boşanmak üzere olduğu eşi Handan Doğru’nun işlettiği kuaför salonuna gelerek hem eşine hem de kuaförde bulunan şahıslara kurşun yağdırdı. Handan Doğru ve kuaför salonuna malzeme tedariği sağlayan Alper R., olay yerinde hayatını kaybetti.

Kuaför salonunda çalışan Gizem Önal ise ağır yaralanarak Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesinin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Köksal D., şahısları vurmasının ardından kuaför salonunun karşısında bulunan bir site içerisinde intihar etti. Kuaför salonundaki başka bir çalışanın ise kurşunlardan kıl payı kurtulduğu öğrenildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Öte yandan Handan D.’nin 27 Mayıs tarihinde “Dışarıda kasvet olsa da içimizde umut var. Her şey normale dönecek” paylaşımı dikkat çekti. Ölen şahısların yakınları da olay yerine gelerek gözyaşı döktü.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.