Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ata Demirer’in yazdığı “Hedefim Sensin” filmine İzmir’de özel gala

GÖKÇEADA’DA ÇEKİLEN KAHKAHA DOLU FİLMİN BAŞROL OYUNCULARI; ATA DEMİRER, DEMET AKBAĞ, GONCA VUSLATERİ VE FİLMİN YÖNETMENİ KIVANÇ BARUÖNÜ İZMİRLİ HAYRANLARIYLA BULUŞUP FİLMİ BİRLİKTE İZLEYECEK.

GÖKÇEADA’DA ÇEKİLEN KAHKAHA DOLU

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı beklenen komedi filmi “Hedefim Sensin”, İzmir Optimum’da gerçekleşecek gala ile sinemaseverler ile buluşacak.

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı, Kıvanç Baruönü’nün yönettiği, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği “Hedefim Sensin” filminin İzmir özel gösterimi, 2 Aralık Pazar günü 15.30 ’da İzmir Optimum’da gerçekleşecek. Gökçeada’da çekilen kahkaha dolu filmin başrol oyuncuları; Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri ve filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü İzmirli hayranlarıyla buluşup filmi birlikte izleyecek.

Dev Ajans organizasyonuyla İzmir Optimum Cinemaximum’da yapılacak galada, “Hedefim Sensin” filmi, izleyenlere; neşeli, bol kahkahalı ve eğlenceli saatler yaşatacak. Başrollerini Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri ve İlker Aksum’un paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda; Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can, Hakan Salınmış, Hande Dane ve Ayten Uncuoğlu da yer alıyor.

Film, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan’ın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya’nın başına ne geldiyse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz; ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul’u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası Gökçeada olur ve neşeli hikaye böyle başlar.