Atakent Didim Mavi 9 Ekim’de Lansman’da!

İnşaat sektöründe 29 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Group, Akbük’te ‘Atakent Didim Mavi’ ile ikinci konut projesini hayata geçiriyor. Mavi ve yeşilin ortasında yer alan 87 konut kapasiteli proje doğanın içinde yeni bir yaşam alanı sunuyor.

Atakent Didim Mavi 9 Ekim’de Lansman’da!

Ataseven Group’un Akbük’teki ikinci projesi ‘Atakent Didim Mavi’ 9 Ekim’de proje alanında gerçekleşecek lansman ile tanıtılacak.  Mavi ile yeşilin ortasında, sahile uzaklığı 1100 metre olan, Atakent Didim Mavi, Milas Bodrum Havaalanına 46, Didem’e 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Didim’de Konsept Proje 

Ataseven Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, grup olarak yeni bir projeyi daha tamamlamanın gururu ve sevincini yaşadıklarını söyledi. Ataseven, “Didim’deki konsept mesleki olarak yapmak istediğim bir projeydi. ‘Atakent Didim’ marka konut projemizde  yatay yapılaşma ile daha geniş alanlarda, daha az emsallerle, çok güzel bir proje yaptık. Yakın bir zamanda ise bu projeye komşu daha geniş alanlarda karma konut yapıları oluşturacağız. Aslında bu proje mesleki olarak tatmin noktam oldu.  İşimi yaparken hep şu mantıkta yapmaya çalıştım ki babamızın bize en büyük nasihatlerinden biridir. ‘İşinizi doğru düzgün yapın’ parayı sonra kazanırsınız. Yani işini doğru yapan insan, işin sonunda zaten para kazanacaktır” dedi.

Seneye 30. Yılımızı Kutlayacağız

Ataseven, grubun seneye 30. yılını kutlayacağını belirterek, “Benim lise yıllarımın son günlerinde, sonbahar aylarında babam inşaat malzemesi sektöründe faaliyet gösteriyordu. O dönemlerde sektör biraz sıkıntılıydı ve inşaat sektöründe malzeme değil, yapım kısmında olmaya karar verdi. 1992 yılında anne ve babamın ortaklığında Ataseven İnşaat şirketimiz kuruldu. İnşallah seneye de 30. yılımızı kutlayacağız” diye konuştu.

Proje Hakkında

Atakent Didim Mavi Projesi, 13.091,46 ㎡ site alanı ve 9.579,06 ㎡ peyzaj alanı ile mavinin kapılarını aralıyor. Farklı konut tiplerinde 30 adet 2+1 daire, 18 adet tek tip 3+1 daire, 12 adet tek tip 2+1 villa ve 27 adet tek tip 3+1 villa ile toplam 87 adet konut mevcut.

Yayınlama: 06.10.2021
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.