Atakent Didim Mavi projesinin lansmanı değerli isimleri ağırladı!

Atakent Didim Mavi projesinin lansmanı Didim Akbük’te 9 Ekim tarihinde gerçekleştirilmişti. Görkemli lansmanda Ataseven Group’un önemli konukları da vardı. Egeyön Haber ekibi İzmir Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Ersu Hızır, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ile özel bir röportaj gerçekleştirirken, Atakent Didim Mavi projesinde rol alan Görkem Şanal ve Duygu Şanal ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.

Atakent Didim Mavi projesinin lansmanı değerli isimleri ağırladı!
Yayınlama: 13.10.2021
A+
A-

Ataseven Group’un Aydın’ın Didim ilçesinde gerçekleştirdiği yeni projesi Atakent Didim Mavi projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Ataseven Group’un lansman konukları arasında bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Ersu Hızır, İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap, ile özel bir röportaj gerçekleştirirken, Atakent Didim Mavi projesinde rol alan Görkem Şanal ve Duygu Şanal ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.

ERSU HIZIR: ZOR DOĞA KOŞULLARINDA KALİTELİ İŞÇİLİK

İzmir Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreteri Ersu Hızır, Ataseven Group’un yeni projesi Atakent Didim Mavi Projesinin lansmanına katılan isimlerden biriydi. Lansman ile ilgili değerlendirmelerini Egeyön Haber’le paylaşan Hızır, ‘Son derece nezih bir ortam, gayet güzel hazırlanmış doğanın sakinliğine uygun şekilde, müzikle beraber insana coşku veren bir ortam var. Deniz, güneş birlikte. Nezih insanlarımızla birlikte bu güzel ortamın bütün Didim’e hayırlı olmasını diliyorum. Proje olarak baktığımızda son derece güzel bir proje. Konsept anlamında zor doğa koşullarında son derece kaliteli bir işçilik. Ve bununla birlikte iki örnek daireye baktığımızda da son derece zevkli bir şekilde döşenmiş. Ben her şeyden önce hem inşaatı yapan Ataseven yüklenicimize hem bütün Didimlilere bu güzelliklerin birlikte ortak yaşama dönüşmesini diliyorum. Çalışmalarında da gerek Fuat beye gerek Mustafa beye Ataseven Holding yöneticilerine de başarılar diliyorum diyorum.’ ifadelerini kullandı.

BAŞKAN KASAP: DİDİM’E DENİZLİLİLERİN İLGİSİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Lansmanda İzmir Denizlililer Derneği Başkanı Veli Kasap da yer aldı. Lansman hakkında Egeyön Haber’e konuşan Başkan Kasap, ‘Ataseven Group’u Fuat Beyi Çiğli’den İzmir’den yaptığı projelerden tanıyorum. Kendisi ile çok daha yeni tanıştık. Kendisi sıcak samimi ve iyi bir dostumuz. Çiğli’deki projeler de mega bir proje. Bugün de Didim’de lansmana geldik. Burada bu doğa deniz ve güzel bir manzara. Gördüğümüz gibi mega bir proje. Zaten Didim’e Denizlililerin de ilgisi olduğunu biliyoruz. Denizlili hemşehrilerimiz burada yatırım yapmak isterlerse Fuat bey ve bizim aracılığımız ile ulaşırlarsa keyifli bir yaşam süreceklerini umut ediyorum.’ diye konuştu.

ŞANAL AİLESİ: BU PROJEDE YER ALMAKTAN ÇOK MUTLUYUZ

Didim Mavi porjesinin tanıtım videolarında rol alan aile ile Egeyön Haber özel bir röportaj gerçekleştirdi. Reklamda rol alan baba Görkem Şanal, ‘Biz Ataseven Group’un Didim projesinde yer almaktan gurur duyuyoruz. Çok eğlenceli bir o kadar da yorucu iki gün geçirdik. Ama hakikaten başarılı ve güzel bir film çıktı ortaya. Biz çok mutluyuz burada olmaktan. İnşallah ilerleyen projelerde tekrar devam edebileceğimiz bir çalışma olduğunu düşünüyoruz.’ ifadelerini kullanırken, eşi Duygu Şanal ise ‘Bizim için reklam için yorgun geçti. Sadece Ege ve Ada için çok keyifliydi. Bizim için de keyifliydi ama onlar için doğal bir yaşantısı gibi denize girmek gibi, lunaparka gitmek gibi çok keyif aldılar bizle beraber. Bu projede yer almaktan çok mutluyuz’ diye konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.