Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Atalay Erkol’un sosyal medya paylaşımı büyük tepki topladı!

İzmir’in Karaburun ilçesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı Karaburun sorumlusu olarak çalışan Atalay Erkol’un sosyal medya hesabında Kur’an-ı Kerim ile alay eden paylaşımlarda bulunması büyük tepki çekti.

İzmir'in Karaburun ilçesinde İzmir

İzmir’e bağlı Karaburun ilçesinde yer alan Mezerlıkta sorumlu olarak çalıştığı ifade edilen Atalay Erkol isimli şahsın sosyal medya hesabından yaptığı iddia edilen paylaşımları büyük tepki çekti. Kur’an-ı Kerim ayetleri ile alay eden bir paylaşımda bulunan Atalay Erkol’un paylaşımını gören bir imam, görevi başındaki Erkol’un yanına giderek paylaşımının yanlış olduğu söyledi. Daha sonraki süreçte savcılıkta şikayette bulunulan Erkol’dan İzmir Büyükşehir Belediyesi savunma istediği ve savunmasını verdikten sonra da yıllık izne çıkarıldığı öğrenildi. Yakınları ise Atalay Erkol’un paylaşımını fotoşop olduğunu iddia etti.

KARABURUN BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili tepkilerin artması üzerine Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da bir açıklama yaptı. Başkan Erdoğan, “Halkı ayrıştıran ve kutuplaştıran her türlü düşüncenin karşısında olduğumu öncelikle belirtmek isterim. Sosyal medyada insanların dini inançları ile dalga geçerek paylaşım yaptığı iddia edilen personel, Karaburun Belediyesi’nin personeli değildir. Kadınları; kıyafetleri üzerinden değerlendirip yargılamak, rencide etmek ne kadar yanlış ve utanç verici bir durum ise insanların dini inançları ve kutsal değerleri ile dalga geçmek de aynı derecede utanç vericidir. Olay adli mercilere intikal etmiş olup, bu olayın takipçisi olacağız. Personel tarafından bu olay gerçekleştirilmişse çalıştığı kurum tarafından da gereğinin yapılacağı inancındayım” dedi. (İHA)