Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ataseven Grup Satış Müdürü Turgay Seyhan: ‘Fiyatları ve sağladığı imkanlar ile keyifli alanlar yarattığımıza inanıyoruz’

Ataseven Group’un Didim Akbük’teki yeni projesi Atakent Didim Mavi’nin lansmanı 9 Ekim tarihinde gerçekleştirdi. Ataseven Group satış müdürü Turgay Seyhan, Projenin örnek dairesini Gazeteci Ahmet Deda’ya özel röportajda anlattı.

Ataseven Group'un Didim Akbük'teki

Ataseven Group’un Didim’in Akbük Mahallesi’nde yer alan Atakent Didim Mavi projesi 9 Ekim tarihinde gerçekleşen lansman ile davetlililere ve basına tanıtıldı. Ataseven Group Satış Müdürü Turgay Seven, yeni projeleri ile ilgili detayları Egeyön Haber Haber koordinatörü Ahmet Deda’ya örnek daireyi gezdirerek anlattı.

‘YEŞİL İLE MAVİNİN BULUŞTUĞU BUTİK BİR SİTE’

Özel olarak gerçekleştirilen röportajda Satış Müdürü Turgay Seyhan, ‘Özellikle pandemiden sonra insanlar yavaş yavaş daha sakin, daha rahat yerlerde yaşam alanları aramaya başladılar. Evlerinde de rahatlıkla çalışabileceklerini hissettikten sonra biraz daha sakin, tatil havasında yapabilecekleri alanlara yönelmeye başladılar. Bu alanda da Didim Akbük, en iyi alanlardan bir tanesi. Bir kaç nedeni var elbette bunun. Tabi öncelikle Büyükşehirlere olan yakınlığı, havalimanlarına ulaşım imkanı, Bodrum, Çeşme gibi diğer sahil beldeleri ile olan ilişkisi konumunu ön plana çıkardı. İkincisi buralar hala tatil köyü havasını kaybetmemiş alanlar. Yeşil ile mavinin buluştuğu keyifli alanlar. O yüzden biz de Ataseven olarak burada şu an içerisinde başladığımız proje ile başladık. Burası 54 konutluk 2+1 dairelerden oluşan bir butik bir site. Biz burasını o kadar beğendik ki, 2. etap için bir lansman etkinliği yapıyoruz. Hem de 3. etabımızın da arsa yatırımı gerçekleştirdik. Onun için de bir alt hazırlık yapmaya başladık. Dolayısıyla hem fiyatları ile hem de sağladığı yaşam alanları ile daha keyifli alanlar yarattığımıza inanıyoruz.’ diye konuştu.

‘GELECEK YAZ TATİLLERİNİ KENDİ EVLERİNDE GEÇİREBİLECEKLER’

Konutlar ile ilgili rakamları da Egeyön Haber ile paylaşan Ataseven Group Satış Müdürü Seyhan, ‘Konuklarımızın net alanları 54, brüt alanları 70 metre kare. Atakent Didim’in 1.etap konutlarından bahsediyorum. Böyle bir konutun bizde 598 binden başlayan liste satış fiyatları var. Oldukça iyi rakamlar. Hatta bu dairelerin içerisinde klima, portmanto, ikili ankastre seti ürünler de bu fiyatların içerisinde yer alıyor. Biz burayı 31 Mayıs 2022 itibari ile teslim etmiş olacağız. İnsanlar gelip burada kendi yaz tatillerini kendi evlerinde geçirebiliyor olacaklar’ dedi.