Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa Denizlililer Derneği Denizli Protokolünü ağırladı!

Avrupa Denizlililer Derneği, Köln’de gerçekleştirilen Anuga Fuarı için Almanya’ya giden Denizli protokolüne ev sahipliği yaptı. Vali Ali Fuat Atik, Milletvekili Şahin Tin ve DTO Başkanı Uğur Erdoğan’ı Almanya’da konuk eden gurbetçilerimiz, ziyaretçilerden tam not aldı.

Avrupa Denizlililer Derneği, Köln’de

Dünyanın en büyük gıda fuarlarından biri olarak gösterilen Anuga’ya çıkarma yapan DTO heyeti, Almanya turunun sonuna geldi. Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik’in yanı sıra Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de DTO Başkanı Uğur Erdoğan ile oda heyetinin Almanya gezisinde hazır bulundu.

Kent protokolünü DTO’nun resmi programı sırasında yalnız bırakmayan Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İnceören, özel davet ve etkinlik programıyla protokol üyelerine Almanya ve Almanya’da yaşayan Türkler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Vali Ali Fuat Atik ve eşi Fulya Atik, DTO heyetinden bir gün önce Almanya’dan ayrılırken, teşekkür için Avrupa Denizliler Derneği Başkanı Ali İnceören’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Atik çiftine Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, DTO Meclis Üyesi Öztürk Taştan ve DTO Genel Sekreter Yardımcısı Akay Gündoğan da eşlik etti.

KÖPRÜ OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kent protokolüne, teşekkür ziyaretinde Başkan Ali İnceören, eşi Azize İnceören’in yanı sıra Avrupa Denizlililer Derneği Başkan Yardımcısı Murat Şahinarslan ev sahipliği yaptı. Ziyaret sırasında konuklara dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan İnceören, “Hemşerilerimizve Denizli arasında köprü olmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi. “Burada elimizden geldiği kadar Denizlileri bir araya getiren etkinlikler yapmaya çalışıyoruz” diye konuşan İnceören, hemşerilerin birbiriyle tanışmalarına vesile olacak etkinlikler düzenlemeye gayret gösterdiklerini dile getirirken, Denizli yerel yönetiminin de dernek çalışmalarına destek konusunda elinden geleni ortaya koyduğunu söyledi.

ATİK “BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUM”

3 günlük Almanya gezisi hakkında görüşlerini açıklayan Denizli Valisi Atik, gördükleri ilgiden memnundu. “Bizi 3 gün çok güzel misafir ettiniz. Kendimizi Denizli’de gibi hissettik. Burada Denizlili hemşerilerimizle bir araya getirdiniz. Denizlili hemşerilerimizi bir araya getirmek, onları kaynaştırmak çok önemli. Gurbette yaşamak zor bir olay. Birbirimize ne kadar destek verirsek o kadar güçlü oluruz. 3 gündür sizinle birlikte geziyorum görüyorum, Maşallah gurur duydum. Denizli ile bir kez daha gurur duydum” sözleriyle memnuniyetini dile getiren Atik, “Adeta Denizli’nin turizm şubesi gibi çalışmalar yapıyoruz. Bize düşen ne olursa Denizli Derneği faaliyetleri açısından Denizli Valiliği olarak bize düşen ne olursa her zaman yanınızdayız” diye konuştu.

Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Milletvekili ev sahipliği için Avrupa Denizliler Derneği Başkanı Ali İnceören’e bir horoz heykeli hediye ederken, Başkan İnceören de konuklara Almanya gezisi anısına birer plaket takdim etti.