AYDEM gazetecilerin bayramını karanfille kutladı

Aydem Enerji Medya İletişim Grup Müdürü Ömer Yurtseven ve ekibi, basından sansürün kaldırışının 109.yılında 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında, Denizli basını ile bir araya geldi. Basın bayramını kutlayan Yurtseven, Denizli’nin köklü enerji şirketi Aydem’in yeniden bir kurumsal yapılanmaya gittiğini belirtti. 40 yıllık köklü şirket, bünyesinde bulundurduğu 9 şirketi Aydem Holding, bünyesinde bir araya geliğini belirten Yurtseven, “Ülkemizin mutluluğu, halkımızın refahını arttırmayı hedefliyoruz” dedi.

AYDEM gazetecilerin bayramını karanfille kutladı
Yayınlama: 24.07.2020
A+
A-

enizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlenen toplantıda gazetecilerin bayramını kutlayan Yurtseven şirket hakkındaki gelişmeler hakkında bilgiler verdi., 40 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Aydem’in yeni dönemde tüm şirketlerini tek çatı altında topladığını açıkladı. Buna göre Yenilenebilir Enerji, ADM ve GDZ Dağıtım, Aydem ve Gediz Perakende, Parla Solar Güneş Paneli ve Hücre Üretimi, Termik Santralleri, Elsan ve Tümaş şirketleri Aydem Holding, bünyesi altında toplandı.

ÜLKEMİZİN MUTLULUĞU HALKIMIZIN REFAHINI ARTTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Yurtseven, “Enerji sektöründe 40 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle ülkemizin sürdürülebilir geleceğine katkı koymayı devam edecektir. Yeni kurumsal kimliği ve yönetim anlayışıyla ilkleri başarmaya ve öncü rolünü sürdürmeye kararlılıkla sürdürecektir. Yenilenebilir enerjiyi ve insanı odağına alarak, 12 bin çalışanıyla 5 milyon müşterisine kesintisiz hizmeti öncelikli görev saymaktadır. Yenilikçi fikirlerle çözüm odaklı hizmet anlayışını elektrik üretim, dağıtım ve perakende alanındaki faaliyetlerin tümünde yaygınlaştırarak, geleceğe değer katmayı amaçlamaktadır. Aydem Holding; tek çatı altında topladığı Yenilenebilir Enerji, ADM ve GDZ Dağıtım, Aydem ve Gediz Perakende, Parla Solar Güneş Paneli ve Hücre Üretimi, Termik Santralleri, Elsan ve Tümaş şirketleriyle daha büyük sorumluluklar üstlenerek, ülkemizin mutluluğu ve halkımızın refahını artırmayı temel bir sorumluluk kabul etmektedir” dedi.

Toplantının ardından Yurtseven, toplantıya katılan gazetecilere karanfil hediye etti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.