Aydem’den öğrencileri seminer

AYDEM, SÜRDÜRDÜĞÜ KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ KAPSAMINDA, “GELECEĞE ENERJİMİZ KALSIN, HAYATIMIZ ENERJİ” SLOGANIYLA, DENİZLİ MERKEZEFENDİ İLÇESİ 1200 EVLER İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENEL MÜDÜRLÜK BİNASINDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Aydem’den öğrencileri seminer
Yayınlama: 21.11.2018
A+
A-

Aydem “Geleceğe Enerjimiz Kalsın, Hayatımız Enerji” sloganıyla, Denizli Merkezefendi ilçesi 1200 Evler İlköğretim Okulu öğrencileri için genel müdürlük binasında enerji verimliliği semineri gerçekleştirdi.

Aydem, “Hayatımız Enerji” projesi kapsamında, ilkokul öğrencilerinde ve kamuoyunda enerji verimliliği farkındalığı oluşturmak ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir dünya bırakmak amacıyla düzenlenen enerji verimliliği seminerlerinden bir yenisi daha ekledi. Bu kapsamda şirket, Merkezefendi ilçesi 1200 Evler İlköğretim Okulu öğrencileri için genel müdürlük binasında enerji verimliliği semineri verdi. Gerçekleştirilen seminerde kurum yetkilileri, öğrencilere enerji verimliliği hakkında bilgi verdi ve eğitici materyaller dağıttı.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, toplumsal faydayı kritik bir başarı faktörü olarak gören Aydem’in, sürdürülebilirliği temel alarak kamu ihtiyaçlarına yönelik kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarını geliştirdiği ve geleceğin en önemli konularından biri olan enerji verimliliği hakkında farkındalığı artıracak çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.