Aydın 7. Tarım Fuarı’nda Geri Sayım Başladı

Aydın Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarının 7’incisi bu yıl 24-27 Ocak tarihlerinde Aydın Pamuk Tariş depolarında gerçekleşecek.

Aydın 7. Tarım Fuarı’nda Geri Sayım Başladı
Yayınlama: 26.12.2018
A+
A-

7. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçileriyle buluşmak üzere hazırlıklarını tamamlıyor.

Aydın Ticaret Borsası başvurusu, Tarım ve Orman Bakanlığı, TOBB, KOSGEB, Aydın Valiliği, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Odası, Efeler Ziraat Odası ve ilçe Ziraat Odaları, Aydın Makine Mühendisleri Odası, Aydın Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Ziraat Mühendisleri Odası ve S.S. 46 Nolu Aydın PTSK destekleriyle, 15-18 Şubat 2018 tarihlerinde Aydın Pamuk Tariş Depolarında 6’ıncısı gerçekleşen Tarım, Gıda ve Hayvancılık fuarı 62’si uluslararası olmak üzere 318 firma ve 484 marka ile 193 bin ziyaretçi sayısına ulaşmıştı.

55 MİLYON TL SICAK SATIŞ YAPILMIŞTI

Uluslararası düzeyde 24-27 Ocak 2019 tarihleri arasında Aydın, Pamuk Tariş depolarında gerçekleşecek olan fuar hakkında açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur “Türkiye’nin önemli tarım kentlerinden biri olan ilimizde 7.’sini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile katılımcıların ürünlerini tanıtmasını, Aydınlıları da tarım alanındaki teknolojiyle buluşturmayı hedefliyoruz. Fuarımız artık katılımcı firma sayısı, ziyaretçi sayısı ve sıcak satış göstergeleri açısından kendini ispat etmiştir. Bundan sonra ki süreçteki amacımız; kalıcı ve modern bir fuar alanına sahip olarak Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ve ilimize kazandırılacak yeni fuarlar ile ilimizin birçok özelliğinin yanında, fuar kenti olarak da bilinirliğinin artmasının sağlaması olmalıdır. İlimiz ekonomik ve ticari potansiyelinin arttırılması açısından önemli bir yeri olan “6. Tarım fuarımızı İzmir, Denizli, Manisa, Muğla, Kütahya ve diğer illerden olmak üzere 193 bin ziyaretçi ve 55 milyon TL’nin üzerinde sıcak satışla bitirmiştik. 24-27 Ocak 2019 tarihlerinde gerçekleşecek fuarımız için çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

 

AYDIN 7.TARIM FUARI’NA GERİ SAYIM BAŞLADI
AYDIN 7.TARIM FUARI’NA GERİ SAYIM BAŞLADI

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.