Aydın AK Parti 64 aday adayı için sandık başına gidiyor

K PARTİ AYDIN İL TEŞKİLATI, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE VE 16 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINA TALİP OLAN 64 ADAY ADAYI İÇİN E-TEMAYÜL YOKLAMASI YAPACAK. BUHARKENT VE KOÇARLI, HENÜZ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU OLMADIĞI İÇİN TEMAYÜL LİSTESİNDE YER ALMADI.

Aydın AK Parti 64 aday adayı için sandık başına gidiyor

temayül yoklaması yapacak. Buharkent ve Koçarlı, henüz aday adaylığı başvurusu olmadığı için temayül listesinde yer almadı.

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri aday belirleme sürecinde 18 Kasım 2018 Pazar günü 10.00 ile 16.00 saatleri arasında Atatürk Kapalı Spor Salonunda Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı ve 17 ilçe belediye başkan aday adayları ile ilgili e-temayül yoklaması gerçekleştirilecek.

Buharkent ve Koçarlı’ya talip çıkmadı

Oy kullanacak partililerin 64 aday adayı arasından seçim yapacağı e-temayül yoklamasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için 2, Bozdoğan için 6, Çine için 4, Didim için 10, Efeler için 6, Germencik için 2, İncirliova için 2, Karacasu için 6, Karpuzlu için 4, Köşk için 1, Kuşadası için 2, Kuyucak için 1, Nazilli için 3, Söke için 6, Sultanhisar için 6 ve Yenipazar için 3 aday adayının ismi yer alıyor.

Temayül listesinde yer alamayan Buharkent ve Koçarlı belediye başkan aday adaylıkları için AK Parti’ye yapılmış henüz bir aday adaylığı başvurusu bulunmuyor.

Yayınlama: 17.11.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.