Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın caddeleri rengarenk oldu

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER DAİRE BAŞKANLIĞI EKİPLERİ TARAFINDAN YILIN DÖRT MEVSİMİ YAPILAN ÇİÇEKLENDİRME ÇALIŞMALARINDA KIŞ AYININ GELMESİYLE BİRLİKTE MEVSİME UYGUN ÇİÇEKLER İLE CADDE VE KAVŞAKLAR DÜZENLENMEYE BAŞLANDI.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PARK

Aydın Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yılın dört mevsimi yapılan çiçeklendirme çalışmalarında kış ayının gelmesiyle birlikte mevsime uygun çiçekler ile cadde ve kavşaklar düzenlenmeye başlandı.

Ekipler Aydın cadde ve kavşaklarını güzelleştirmeye devam ederken, diğer kavşaklarda olduğu gibi Astim kavşağı da yeni menekşeler ile rengarenk oldu. Sepetli Çiçek Şelalelerini çok beğenen Aydınlılar kent estetiği ile güzel ve renkli bir görüntüye kavuşan cadde ve kavşaklar nedeniyle Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ettiler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yerli üreticiden alınan çiçeklerle de yerli üreticinin desteklendiğini söyleyerek; “Aydınımızın her cadde ve kavşağını çiçeklerimiz ile güzelleştirmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda, huzur ve refah içerisinde yaşamaları için hizmetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.