Aydın Kuşadası’nda Nurettin Başarır kadın arkadaşını vurdu sonra intihar etti!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Nurettin Başarır adlı kişi, emlakçılık yapan kadın arkadaşını pompalı tüfekle yaraladı ardından intihar etti.

Aydın Kuşadası’nda Nurettin Başarır kadın arkadaşını vurdu sonra intihar etti!
Yayınlama: 18.10.2019
A+
A-
https://youtu.be/XK-myc1zRDc

İzmir’de yaşanan acı pompalı saldırı haberinin ardından bu kez de benzer olay Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşandı. Olay, Hazıfeyzullah Mahallesi Güvercinada Caddesi’nde yaşandı. Berman Tur Sitesi’nde yaşayan ve emlakçılık yapan 50 yaşındaki Hülya B. erkek arkadaşı olduğu öğrenilen Nurettin Başarır tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Saldırıyı gerçekleştiren Nurettin Başarır olay yerinden kaçtı. Hülya B. ise Ambulans ile Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı.

SALDIRGAN İNTİHAR ETTİ

Saldırıyı gerçekleştiren 57 yaşındaki Nurettin Başarır’ın peşine düşen polis her yerde saldıganı aradı. Motosiklet ile olay yerinden kaçan Nurettin Başarır, Kesedağı mevkiinde aynı pompalı tüfek ile kendini vurarak intihar ettiği haberi geldi.

BİR GÜN ÖNCE AYRILMIŞLAR

Yaşanan iki acı olayın ardından Kuşadası polisi, ilçede Hacıfeyzullah Mahallesi’nde geniş güvenlik önlemleri aldı. Emlakçılık ile uğraşan Hülya B.’nin Nurettin Başarır ile ilişkisi olduğu, birlikte yaşadığı ve dün ayrıldıklarını, aralarında çıkan tartışmanın ardından Nurettin Başarır’ın önce pompalı tüfekle ayrıldığı kadın arkadaşını yaraladığını, daha sonra da kendisini vurduğunu söyledi.

Kuşadası Devlet Hastanesinde ameliyata alınan Hülya B.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.