Aydın Kuşadası’nda sokağa çıkma yasağına uymayan şahsa ceza!

Aydın Kuşadası’nda bir lahıs sokağa çıkma yasağına uymayarak polis ekiplerinden kaçtı. Yasağa uymayan vatandaşa 3 bin 150’şer lira ceza kesildi.

Aydın Kuşadası’nda sokağa çıkma yasağına uymayan şahsa ceza!

Aydın’ın Kuşadası ilçesine bağlı, İkiçeşmelik Mahallesi’nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 UAY 87 plakalı otomobil sürücüsü T.B. ve 3 arkadaşı Candan Tarhan Bulvarı’nda ters şeritten farları kapalı şekilde seyir halinde ilerlerken, bölgede görevli devriye ekiplerin ve trafik polislerin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamaca, İkiçeşmelik Mahallesi Aydın Bulvarı’nda son buldu.

POLİS, ‘NİYE KAÇTINIZ?’ DİYE SORDU

Aracın önünü kesen ekipler sürücüyü ve yolcuları araçtan indirerek üst araması yaptı. Polisin ‘Niye kaçtınız?’ sorusuna ise ‘Korktuk’ cevabını veren 4 şahıs ekiplerce gözaltına alındı. Aracın sigortası bulunmadığı için bağlayan ekipler A.G., Y.T., S.K. ve T.B.’ye karakolda “Sokağa çıkma kısıtlamasına uymamak” suçundan 3 bin 150’şer lira, sürücüye ise ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye sokma, ters şeritte ilerleme ve dur ihtarına uymama suçundan cezai işlem uygulandı.

Yayınlama: 18.04.2020
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.