Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Nazilli’de 4 Ortaokul Öğrencisi vuruldu!

Aydın’a bağlı Nazilli ilçesinde akıllara durgun veren bir olay yaşandı. Haftasonu ders gören 4 öğrenci nereden geldiği henüz belirlenemeyen havalı tüfek saçmaları ile yaralandı.

Aydın'a bağlı Nazilli ilçesinde

Olay Aydın’ın Nazilli ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Nazilli Profesör Muammer Aksoy Mahallesi’nde bulunan Orhangazi Ortaokulu’nda haftasonu eğitimi gören öğrenciler, okul sınıfında eğitim gördükleri esnada camların bir anda kırılması ile adeta şok yaşadı. Havalı tüfek saçmaları tarafından kırıldığı iddia edilen cam parçaları öğrencileri yaralarken, camları kıran saçmaların 4 öğrenciye isabet ettiği öğrenildi.

SAÇMALAR ÖĞRENCİLERE İSABET ETTİ

Yaşanan şokun ardından sınıf öğretmeninin soğukkanlı tavrı ile 1’i kız 4 öğrenci için ambulans ekipleri okula çağırıldı. Saçmaların bir öğrencinin omzuna gelkdiği diğer 3 öğrencinin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

KASTİ Mİ İHMAL Mİ?

Olayın okul yakınlarında bir ihmal sonucu mu yoksa kasti bir şey olduğu mu sorusuna henüz yanıt bulunmazken, polis yaşanan bu akıllara durgunluk veren olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı.