Aydın Şengül’den Dur Duraksız İzmir Turu

Aydın Şengül’den Dur Duraksız İzmir Turu
Yayınlama: 22.05.2018
A+
A-

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı, Ramazan dolayasıyla seçim çalışmalarını geceye kaydırdı. İl Başkanı Aydın Şengül ve yönetimi her akşam bir ilçede Gönül Sofrasında halkla bir araya geliyor. İftarlar açıldıktan sonra da ilçedeki Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi, esnaf, kahvehane ve ev ziyaretleri yapılıyor. Sahura kadar süren programlar yine sokakta halkla birlikte yapılan sahurla sona eriyor.

Ak Parti İzmir İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimlerine yönelik yoğun bir program uyguluyor. Ramazan dolayısıyla gündüzleri daha çok toplantılarla geçiren İl Başkanı Aydın Şengül ve yönetimi, her akşam İzmir’in faklı bir ilçesinde kurulan Gönül Sofrasına, halkla birlikte oturuyor. Burada yapılan sohbetlerin ardından program bitmiyor. Başkan Şengül, iftarın ardından ilçedeki esnafı, kahvehaneleri ve rast gele kapısını çaldığı evleri ziyaret ediyor. Vatandaşla bir araya gelen ve sorunlarını dinleyen Şengül, vatandaşın aktardığı sorunları not alıyor.

Kahve ziyaretleri çok keyifli geçiyor

Önceki akşam Tire’de kurulan Gönül Sofrasında iftarını atan İl Başkanı Şengül, ardından sokakta oturan yaşlı kadınlarla bir süre sohbet etti. Yere çömelerek yaşlı kadınları dinleyen Şengül’e kadınlar da Rabia işareti yaparak, karşılık verdi. 79 yaşındaki Hatice Dağlı ise Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığı şiiri okudu. Ardından Tire’nin bir başka ünlü şair annesi Semiha Hınçal’ı ziyaret eden Başkan Şengül, burada da bir süre sohbet etti ve Hınçal’ın şiirlerini dinledi. Daha sonra Tire Meydanındaki bir kahveye giren Şengül, kahvedeki vatandaşlarla sohbet etti ve oyunlarına ortak oldu.

Seçim koordinasyon merkezlerine gece denetimi

Şengül, daha sonra Ak Parti Tire İlçe Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ederek buradaki çalışmaları yerinde denetledi.

Bir gecede 4 ilçe, onlarca ziyaret

Tire’nin ardından gece saatlerinde Bayındır’a gecen Şengül ve ekibi burada yine esnaf ve kahvehane ziyareti gerçekleştirdi. Daha sonra Bayındır İlçe Başkanlığında ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile bir araya geldi.

Selçuk’ta sohbet Torbalı’da sahur

Ak Parti İzmir İl Başkanlığının gece mesaisi Bayındır’ın ardından Selçuk ve Torbalı ile devam etti. Gece 00.20 sıralarında Selçuk’a giren Başkan Şengül ve ekibi, Ak Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Bu ziyarete Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve İlçe Başkanı Osman Başterzi de katıldı. Gece saat 01.30’da Selçuk’tan ayrılan Şengül’ün rotası üzerinde bu kez Torbalı vardı.

Torbalı’da 1000 kişi ile sahur

Torbalı’da Ak Parti İl Başkanı Aydın Şengül ve İl yöneticileri Ak Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez karşıladı. Burada ise yaklaşık 1000 kişi ile sahur yapıldı. Sahurun ardından ise yeniden aday listesinde yerini alan İzmir Milletvekili Kaya’nın ofisi ziyaret edilerek burada bir süre çalışmalar değerlendirildi.

Ak Partili Şengül ve ekibinin o geceki mesaisi saat 03.30 civarında bitti ve ekip İzmir’e dönmek üzere Torbalı’dan ayrıldı. Şengül’ün Ramazan mesaisi her akşam farklı ilçelerde hemen hemen aynı rutinle devam ediyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.