Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aydın Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret

AYDIN (İHA) – Aydın

AYDIN (İHA) – Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, beraberindeki heyet ile birlikte TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

AYDIN TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI FEVZİ ÇONDUR, BERABERİNDEKİ HEYET İLE BİRLİKTE TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. (MEHMET BARLAS/AYDIN-İHA)

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar diledi ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur; ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, seçimleri tamamladıklarını belirterek, “Organ seçimlerini yaptık. Hayırlısıyla bir 4 yıl daha üyelerimize hizmet için, Aydın’ın kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Başkanımıza destek vermek için buradayız. Allah nasip ederse bu dönemde tekrar Başkanımızı TOBB Başkanı olarak görmek istiyoruz. Nasip olursa tüm desteğimizle Aydın olarak Başkanımızın arkasındayız” diye konuştu.

Aydın ile alakalı sorunları Hisarcıklıoğlu’na ilettiklerini söyleyen Fevzi Çondur, “Sağ olsun Başkanımız bugüne kadar bizi hiç kırmadı. Her sorunumuza da çare buldu. Aynı şekilde bundan sonra da Başkanımızla birlikte Türkiye’nin de kendi vilayetimizin de daha iyi gelişmesi için projelere imza atacağız. Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ziyaretine Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ile birlikte, Meclis Başkanı A.Bahri Erdel, Meclis Başkan Yrd. Ahmet Şenel, Meclis Başkan Yrd. Rıza Uyar, Yönetim Kurulu Bşk Yrd.Cengiz Ülgen, Yönetim Krl. Üyesi /SaymanÜye Yakup Er, Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Yıldız, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Günaydın, Meclis Üyesi Ali Çevik, Meclis Üyesi Cihan Can, Meclis Üyesi Mustafa Akdam, Meclis Üyesi Erkan Aslan, Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcu, Meclis Üyesi Adem Türkmen ve Genel Sekreter Neslihan Koç katılım sağladı.