Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın Zafer Bayramı’nı Hayko Cepkin ile kutlayacak!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yarın akşam düzenlenecek olan konserle kutlayacak. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 30

Atatürk Kent Meydanı’ndaki konserde sevilen sanatçı Hayko Cepkin sahneye çıkacak. Saat 21.30’daki konserde sanatçı özel olarak hazırlanan sahne gösterisiyle Aydınlılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Konser öncesinde ise saat 21.00’de Atatürk Kent Meydanı’ndaki havuzda ışıklı ses gösterisi gerçekleştirilecek.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, tüm Aydınlıları konsere davet ederek “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, ülkemizin ebedi başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

HAYKO CEPKİN KİMDİR?

11 Mart 1978‘de İstanbul‘da dünyaya geldi. Gençliğinde kilise korosundaydı. Özelni bitirdikten iki sene sonra,
Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı‘nda 2 yıl boyunca şan üzerine eğitim gördü. Cepkin, daha sonra Timur Selçuk Çağdaş Müzik Merkezi‘nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. Akademi İstanbul‘da da bir yıl süresince piyano eğitimi alan şarkıcı, 1997 yılında profesyonel müzik yaşamına klavyeci olarak başladı.

Sahneyi paylaştığı isimler arasında sırasıyla Öztürk, Ogün Şanlısoy, Aylin Aslım, Koray Candemir ve Demir Demirkan gibi isimler vardı. Cepkin ayrıca bu müzisyenlerin bazılarının albümlerinde aranjör ve düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. Cepkin,
Murathan Mungan‘ın sözlerini yazdığı şarkıların farklı müzisyenler tarafından seslendirildiği Söz Vermiş Şarkılar isimli albümde yer alan ve Aylin Aslım‘ın seslendirdiği “Kimdi giden” adlı şarkının da düzenlemesini yaptı.

Hayko Cepkin, 2005‘te beste ve müziğini kendisinin yaptığı ve evinde kaydettiği şarkıları bir araya getirerek ilk albümünü çıkardı. Alternatif tarzdaki albüm “Sakin Olmam Lazım” adıyla müzik marketlerdeki yerini aldı.

2007‘de Tanışma Bitti adıyla piyasaya sürdüğü albümünde rock soundlarını ağırlıklı olarak kullanan şarkıcı, albümde gitarist
Umut Töre, bas gitarist Poyraz Kılıç ve baterist Murat Cem Ergül‘le birlikte çalıştı.

Dünya üzerinde rock müziği yapabilen insanlar arasında sesini en iyi şekilde kontrol edebilen kişilerden biri “Hayko Cepkin”dir.

Zeynep Bastık ve 13 Şarkıcı Emine Bulut’un kızı için Sahnede!