Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da başarılı okulların müdürleri ödüllendirildi

AYDIN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BİLAL YILMAZ ÇANDIROĞLU, MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN ‘LİSELERE GEÇİŞ SİSTEMİ MERKEZİ ORTAK SINAVI’ NDA, SINAV PUANINA GÖRE AYDIN GENELİNDE EN YÜKSEK PUAN ORTALAMASINA SAHİP İLK 20 ORTAOKULUN MÜDÜRLERİNİ MAKAMINDA KABUL EDEREK ÖDÜLLENDİRDİ.

Bu haberin fotoğrafı yok

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yapılan ‘Liselere Geçiş Sistemi Merkezi Ortak Sınavı’ nda, sınav puanına göre Aydın genelinde en yüksek puan ortalamasına sahip ilk 20 ortaokulun müdürlerini makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Emek verilerek yapılan her çalışmanın, öğrencilerin milli ve manevi değerlere sahip aynı zamanda akademik başarı ile donatılmış bireyler olarak gelecek nesillere taşınmasında özveriyle çalışan tüm eğitimcilerin her zaman yanında olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, bu çizgide devam eden misyonlarından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini belirtti.

Hiçbir başarının tesadüf olmadığı belirten Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, “Yapılan tüm çalışmalarda ekip ruhunun, takım çalışmasının ve kurum kültürüne büyük önem veriyoruz. İşin mutfağında sahada çalışan eğitim neferlerimize önem vererek onların her zaman arkasındayız” dedi.

Efeler İlçesinde görev yapan ilkokulların müdürleriyle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak çalışmalar hakkında okul müdürleri ile istişarelerde bulundu. Çandıroğlu, Bakanlığın genelgesiyle 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılından itibaren ilkokul 3. ve 4.sınıflarda da uygulanmaya başlayan destekleme ve yetiştirme kurslarının da öğrencilerin başarısına önemli bir ivme kazandıracağını kaydetti.