Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aydın’da ‘El Ele Elden Ele’ çarşısı açıldı

AYDIN TİCARET BORSASI KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE ÇALIŞMALARINI YÜRÜTEN TOBB AYDIN İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VE AYDIN GİRİŞİMCİ KADINLAR DERNEĞİ İŞBİRLİĞİNDE “EL ELE ELDEN ELE” SLOGANI İLE HAZIRLANAN ÇARŞISININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AYDIN TİCARET BORSASI KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE

Aydın Ticaret Borsası koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Aydın Girişimci Kadınlar Derneği işbirliğinde “El Ele Elden Ele” sloganı ile hazırlanan çarşısının açılışı gerçekleştirildi.

Aydın Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde açılan çarşıda üretici kadınlar hazırladıkları ürünleri satışa sundu. 3 gün boyunca açık olacak olan çarşı 01 Aralık 2018 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın Kadın Girişimciler Kurulu Ege Bölge Başkanı Esen Türker, “Şubat ayı içerisinde bakanlığımızdan aldığımız hibe ile bir atölye açacağız. Bu onun hazırlığı olan bir sergi oldu. Kadınlarımız bir yıl boyunca ürettiği ürünleri sergileme imkanı buluyorlar. Kadınlarımıza her konuda destek oluyoruz. Burada hedefimiz evde üretim yapan kadının ürettiği ürünleri daima satışını yapabilirim hedefini oluşturmaktır” dedi.

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Emel Uşaklı Filiz ise, “Kadınlar oldukça üretici varlıklar. Biz de bu gizli yetenekler evde saklı kalmasın. Gerçekten erkek egemen toplumda aslında her şeyi erkekten bekliyoruz. Bu algıyı yıkmak, eve bir ekmek geliyorsa bunun yarısını da kadın getirebilir. Bu konuda kadınlarımızı yüreklendiriyoruz. Kadınlarımız yaptıkları üretimle sosyal hayatta daha güçlü hissediyorlar. Aynı zamanda derneğimizin üretici kadınlar portföyü var. Arkadaşlarımızı buraya kaydediyoruz. Bize çok fazla şu işi yapan arkadaş var mı diye danışan oluyor. O zaman da bu portföye dönüp cevap verebiliyoruz” diye konuştu.