Aydın’da suya zam görüşüldü, Karar verildi!

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda su fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağına da karar verildi.

Aydın’da suya zam görüşüldü, Karar verildi!
Yayınlama: 14.11.2019
A+
A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ’nin genel kurul toplantısı başkan Özlem Çerçioğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ASKİ’nin 2020 yılı bütçesi görüşülürken, suya zam yapılıp yapılmayacağı da karar bağlandı. Yapılan toplantıda alınan karara göre ASKİ’ye 2020 yılı 415 milyon TL bütçe belirlendi.

AYDIN’DA SUYA ZAM YOK!

Suya zam yapılıp yapmama tartışmasına ise Özlem Çerçioğlu, ekonomşk anlamda sorun yaşayan vatandaşlarımıza daha fazla yük vermek istemiyoruz. Elektriğe yüzde 70 oranında zam geldi. Daha bir kaleme zam geldi. Vatandaşların ekonomik krizden etkilenmemesi için böyle bir karar aldık’ ifadelerini kullandı.

DENİZLİ’DE YÜZDE 20 ZAM YAPILMIŞTI

Türkiye’nin farklı illerinde 31 Mart yerel Seçimleri öncesi, ‘Enflasyonla topyekun’ mücadele kapsamında su fiyatlarına zam yapılmama kararı alınmasına rağmen, seçimlerin ardından zam kararı alan belediyeler olmuştu. Özellikle, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Başkanlığı (DESKİ) Temmuz ayında Genel Kurulu olağanüstü toplanmış, DESKİ’nin su ve diğer tarifelerdeki yüzde 20’lik artış talebi genel kurulda CHP ve İYİ Partili üyelerin ret oyuna karşılık, AK Parti ve MHP’li üyelerin “evet” oylarıyla kabul edilmişti.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.