Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aynı aileden 5 kişinin Koronavirüs testi pozitif çıktı.. Sokak karantinaya alındı!

Manisa’ya Selendi ilçesinde 5 kişilik ailenin koronavirüs testi pozitif çıktı. Aralarında çocuklarında bulunduğu ailenin oturdukları sokak karantinaya alındı.

Manisa’ya Selendi ilçesinde 5

Manisa’nın Selendi ilçesine bağlı Çamyayla Mahallesindeki Çeripaşa Sokakta 5 kişilik bir ailenin koronavirüs testinin tamamı pozitif çıktı. Yaşanan bu gelişmenin ardında ailenin yasadığı evin bulunduğu sokak karantinaya alındı. Sokağa giriş ve çıkışların jandarma tarafından kapatıldığı sokakta sağlık ekipleri diğer ailelerde kontrollere başlarken bir yandan da ekipler evlerde dezenfekte çalışmasına başladı.

Çamyayla Muhtarı açıklama yaptı

Çamyayla Mahallesi Muhtarı Necati Özaovalı, “Çamyayla Mahallemizin Çeripaşa Sokak’ta yaşayan bir ailesinde çıkan Koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle sokak 14 günlük karantinaya alındı” dedi.

Jandarma tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken sokakta çok sayıda sağlık personeli de diğer aileleri kontrol ediyor. Manisa Valiliği ve Selendi Kaymakamlıkları tarafından yapılan açıklamada da sokağın 14 gün boyunca karantinaya alındığı bildirildi.