AYTO Akademi’den satış danışmanı eğitimi

AYTO AKADEMİ ORGANİZASYONU VE UZMAN EĞİTİCİ MURAT ODACI SUNUMUYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN “SATIŞ DANIŞMANI EĞİTİMİ” AYTO RIFAT HİSARCIKLIOĞLU KONFERANS SALONUNDA YAPILDI.

AYTO Akademi’den satış danışmanı eğitimi
Yayınlama: 26.11.2018
A+
A-

AYTO Akademi organizasyonu ve uzman eğitici Murat Odacı sunumuyla gerçekleştirilen “Satış Danışmanı Eğitimi” AYTO Rıfat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda yapıldı.

AYTO üyelerinin ve çalışanların yoğun ilgi gösterdiği eğitimde Kişisel Satış, Başarılı Satış Teknikleri ve Müşteri Algısı konularında uzman Murat Odacı tarafından katılımcılara önemli bilgiler aktarıldı.

Çağımızda satışın ürünün kendisi kadar önemli olduğuna vurgu yapan AYTO Genel Sekreteri İlknur Kabasakal, “Ürün ne kadar kaliteli olursa olsun günümüz rekabet koşullarında satış teknikleri ve müşteri algılarını yönetebilmek çok önemli. Eğitime katılan üyelerimiz ilimizin önemli markalarının sahipleri olmalarına rağmen çalışanları ile birlikte eğitimde yer alarak markalarına verdikleri önemi gösterdiler. Umarım Murat Hocamızın verdiği bilgiler ışığında işlerini geliştirerek kendi ekonomilerine ve Aydın Ekonomisine katkı sağlarlar” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.