Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aziz Kocaoğlu: “Yaramaz adamla işim olmaz”

İZMİR’İN KEMALPAŞA İLÇESİNİ ZİYARET EDEN İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AZİZ KOCAOĞLU, VATANDAŞLARIN “BİR DÖNEM DAHA KALIN” TALEPLERİNE, “KOLTUĞUN BIRAKILABİLECEĞİNİ GÖSTERMEM, 5 YIL DAHA BAŞKANLIK YAPMAMDAN ÇOK DAHA HAYIRLIDIR. İZMİR’E DE İZMİR’İN DERDİNİ BİLEN, DÜZGÜN ARKADAŞLARI ADAY YAPMAMIZ LAZIM. NAMUSLU ADAMIN PEŞİNDEN ÖLENE KADAR GİDERİM; AMA YARAMAZ ADAMLA İŞİM OLMAZ” DEDİ.

İZMİR'İN KEMALPAŞA İLÇESİNİ ZİYARET

İzmir’in Kemalpaşa ilçesini ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, vatandaşların “Bir dönem daha kalın” taleplerine, “Koltuğun bırakılabileceğini göstermem, 5 yıl daha başkanlık yapmamdan çok daha hayırlıdır. İzmir’e de İzmir’in derdini bilen, düzgün arkadaşları aday yapmamız lazım. Namuslu adamın peşinden ölene kadar giderim; ama yaramaz adamla işim olmaz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa’ya yaptığı program kapsamında; Hamzababa, Sarıçalı, Halilbeyli, Yeşilyurt, Sinancılar, Sarılar ve Yiğitler mahalleleri ile ilçe merkezini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. 15 yıllık görev süresi boyunca verdikleri destek için Kemalpaşalılar’a teşekkür eden Başkan Kocaoğlu, gittiği her yerde karşısına çıkan “Bir dönem daha kalın” talebine de cevap verdi. Kocaoğlu, “Koltuğun bırakılabileceğini göstermem, 5 yıl daha başkanlık yapmamdan çok daha hayırlıdır. Bu koltuk kimsenin malı değil. Kemalpaşa’ya Kemalpaşa’nın, İzmir’e de İzmir’in derdini bilen, düzgün arkadaşları aday yapmamız lazım” dedi.

Aziz Kocaoğlu, “Namuslu adamın peşinden ölene kadar giderim ama yaramaz adamla işim olmaz. Biz yokuz; ama önemli olan gelen arkadaşın açtığımız yolda devam etmesidir. Yaptığımız stratejik planlar, yerimize kim gelirse gelsin, önünü açacak. Türkiye’de yerelden kalkınmayla bir ilki gerçekleştirdik. Bu herkese örnek olsun istiyoruz. Benden sonra gelecek belediye başkanı, elbette benim yaptığım işlerle kıyaslanacak, Gelen beni geçmek zorunda. Eğer bunu yapamazsa, zaten millet ilk seçimde el sallar” şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kemalpaşa programı sırasında oğlu Hasan Türkmen’i trafik kazasında kaybeden Kemalpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Türkmen’e başsağlığı ziyaretinde bulundu.