Babadan Oğula Muhtarlık

Babadan Oğula Muhtarlık



Zeytinköy 39 yaşındaki muhtarı Serkan Kar Mahallem ve Muhtarım’ın konuğu oldu. Tuncay Çamurcu ile röportaj gerçekleştirenKar, babasının ardından muhtar olarak hizmet verdiği Zeytinköy mahallesi için;’’Zeytinköy için babam merhum Halil Kar yıllarca hizmet verdi. Öncelikli olarak babamdan aldığım tecrübelere dayanarak ve şimdiki zamanda teknolojiyi de kullanıyorum.Mahallemizde bir çok eksiği belediyemizin de desteği ile giderdik” dedi.

‘’SAĞLIK OCAĞI YAŞLILAR İÇİN DÜZENLENDİ’’

Mahallenin sorunlarından birinin sağlık ocağının iki katlı olmasından dolayı yaşlıların ve engellilerin yukarı çıkmakta zorlandığını belirten Kar,’’Konuyu Pamukkale belediyesi belediyesine bildirerek Hüseyin Gürlesin Başkan’ın da ilgilenmesiyle sağlık ocağı aşağı kata alındı. En büyük sorun olan okul problemini Milli Eğitim Bakanlığı’nca çözüldü.’’deid. Varan, Mahalleye yapılacak iki okul çalışmasının başladığını ve diğer en önemli sorunun ise mahallelerinde fatura ödemeleri ve para transferi için bir kurumun olmamasından dolayı ile PTT İle yapmış oldukları görüşmeler doğrultusunda mahallerine PTT kazandırdıklarını söyledi.

Mahallesinde çok sevilen Serkan Kar tüm bu çalışmaların mahallesinin hakettiği ve günden güne büyüyen mahallesinin ileride doğacak sorunlar için Zeytinköy Mahallesinin tekrar Muhtar adayı olduğunu söyledi…

ZEYTİNKÖY MALLESİ MUHTARI VE YENİ DÖNEMDEMUHTAR ADAYI SERKAN KAR İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZİ RÖPORTAJI VİDEODANİZLEYEBİLİRSİNİZ!



Yayınlama: 11.12.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.