Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağımsız İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Sabri Demirdöğen

31 Mart 2019 Yerel seçimleri için İzmir Büyükşehir’e Belediye Başkanlığı için ilk Bağımsız adaylık başvurusunu Dr. Sabri Demirdöğen yaptı.

31 Mart 2019 Yerel

‘’31 Mart seçimlerinde İzmir Büyükşehir Başkanlığı için Bağımsız Adayım’’ diyen Dr. Sabri Demirdöğen, İzmir İl Seçim Kurulu’na evraklarını teslim etti.

İZMİR HAK ETTİĞİ ŞEHİR STATÜSÜNE ULAŞAMADI

Uzun yıllar siyasetle ilgilenen Dr. Sabri Demirdöğen; “Ben İzmir aşığı biriyim. Ama İzmir’in yönetimlerindeki eksiklikler beni çok üzüyor. Türkiye’nin üçüncü büyük kenti İzmir hak ettiği kaliteli ve modern şehir statüsüne bir türlü ulaşamadı. Koltuk sevdalısı başkanların ikinci sınıf politikalarla siyaset yapması İzmir’i her seçimde on yıl geriye götürüyor. Belli siyasi çevrelerin İzmir’i çantada keklik görmesi, adayları mücadeleden uzak rekabetten yoksun bir atmosferde tutuyor. Ancak İzmir’in aydın ve bilinçli seçmeni standartları yükselten, şehri yaşanabilir hale getiren, proje değeri yüksek seçim politikaları bekliyor. Ben bu nedenle adayım. İzmir’i hak ettiği noktaya taşımak, İzmirliye hakkı olan yaşam standartlarını sunmak için yola çıktım. “Ülkemiz, İzmir’imiz ve İzmirlimiz için hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.

DR. SABRİ DEMİRDÖĞEN KİMDİR?

1942 yılında Urfa’da doğan Sabri Demirdöğen ilk ve ortaöğrenimini bu şehirde bitirmiş, lise eğitimini Mersin Sanat Enstitüsü makine bölümünde tamamlamıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliğinden mezun olan Sabri Demirdöğen İngiltere’de felsefe doktorası yapmıştır.

Aldığı mesleki eğitimlerini tamamlanmasına paralel kısa bir süre Almanya’da Makine Teknikerliği yapmıştır. Uzun süre Almanya başta olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde ticaret yapmıştır. Sinema dünyası Yeşilçam’da birçok film projesine yapımcı olarak imza atan Dr. Sabri Demirdöğen evli ve 4 çocuk babasıdır ve 5 lisan bilmektedir.

Demirdöğen Şirketler Grubu çatısı altında ulusal ve bölgesel yayın yapan radyolar ve TV kanalları, Turizm, sağlık ve otomotiv sektörlerinde faaliyet gösteren şirketler sahibidir. İstanbul İl Genel Meclis Üyesi olarak 3 yıl görev yapmıştır. Dünyayı dolaşmış olan başarılı iş adamı Dr. Sabri Demirdöğen, tecrübelerini, birikimlerini yurtdışındaki ekonomik ilişkileriyle birleştirerek Türkiye’nin menfaati çerçevesinde çok sayıda başarılı projeye imza atmıştır. Halen medya sektöründe faaliyet gösteren şirketleri bulunan Sabri Demirdöğen, sağlık ve eğitim faaliyetleri üzerine kurulu SADEV Vakfı’nın kurucu başkanıdır.