Bahtiyar: Belediye Yeniden Yapılanacak, Kimse İşsiz Kalmayacak

Bahtiyar: Belediye Yeniden Yapılanacak, Kimse İşsiz Kalmayacak
Yayınlama: 08.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanacak değişimin ardından belediye personelinin sıklıkla kendisine yönelttiği “işsiz kalacak mıyız?” sorusuna cevap verdi. Bahtiyar “Belediye personelimiz ve aileleri müsterih olsun. Çalışan, emek veren, alın teri döken belediye personelinin tamamı bizim dönemimizde de görevlerine devam edecektir. ÜRETEN DENİZLİ MODELİ’nde uzmanlık alanlarına göre oluşturulacak danışma kurulları temel öneme sahiptir” dedi. Bahtiyar, “her alanda uzman kurulların danışmanlığı ve liyakata göre görevlendirmelerle sistemin işlemesi sağlanacak. Uzman kurullarla ve liyakat sistemiyle sorunlara en verimli şekilde, kısa sürede ve kalıcı çözümler üreteceğiz.” dedi.

YENİ DAİRE BAŞKANLIKLARI KURULACAK

“ÜRETEN DENİZLİ MODELİ’nde, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’miz ve ilçelerindeki sorunlara kalıcı çözüm üretebilmesini, toplumsal gelişme ve yenilenmeye ivme kazandırmasını, üretim süreçlerine aktif olarak katılarak aynı zamanda yönlendirici olmasını hedefliyoruz” diyen Bahtiyar, Bu nedenle Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapılanmasını bu hedefler doğrultusunda yeniden düzenleyeceğiz” dedi. Bahtiyar, “ÜRETEN DENİZLİ MODELİ’nde temel öneme sahip alanları belirledik. Bu alanlarda uzman kadrolarla hedefe odaklı bir çalışma sürdürebilmemiz için yeni daire başkanlıkları oluşturuyoruz. Var olan bazı daire başkanlıklarının görev tanımında ise yenilenmeye gidiyoruz” ifadelerini kullandı. ÜRETEN DENİZLİ MODELİ için Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde yeni kurulacak daire başkanlıkları: Turizm Daire Başkanlığı, Üretim ve E ticaret Daire Başkanlığı, Tarım Daire Başkanlığı, Teknoloji ve Ar – Ge Daire Başkanlığı, Toplumsal Eğitim Daire Başkanlığı, Kültür Sanat Daire Başkanlığı, Sağlık İşleri Daire Başkanlığı.

PERSONELİMİZ ARASINDA MAAŞ ADALETSİZLİĞİ YAPMAYACAĞIZ

Denizli Büyükşehir Belediyesinde göreve geldikleri gün itibariyle maaşlardaki adaletsizlik ve adam kayırmacılığına son vereceklerini belirten Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Büyükşehir Belediyesinde yaşanan adam kayırmacılığını ve personelin maaşlarındaki adaletsizliği 1 Nisan’da çözüme kavuşturacağız” dedi.

MURATDEDE’DE KADINLARLA BULUŞTU

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Millet İttifakı Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Kazım Arslan ile birlikte Muratdede mahallesinde kadınlarla buluştu. “Kadınlarımızın desteği ile Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulacak olan Kadın Eğitim ve Dayanışma Merkezleri ile Üreten Denizli’yi hep birlikte kuracağız” dedi.

YEREL ÜRÜN VE EL EMEĞİ PAZARLARI

“Haftanın belirli günlerinde, daha önceden belirlenen mahallelerimizde kuracağımız yerel ürün pazarlarıyla daha çok küçük üreticilerimizin gelirlerini arttırmayı amaçlıyoruz” diyen Bahtiyar, “Üretilen her türlü ürünün satışının gerçekleşeceği yerel ürün pazarları özel tanıtım ve turizm turlarıyla desteklenecek. Yine toplumumuzda dantel, oya, kaşkol, kırkyama ve kasnak gibi el emeği göz nuru gerektiren ürünler en fazla üretilen ürünler arasında yer almaktadır. Bu ürünlerin gelire dönüşmesi ve kadınlarımıza ek gelir sağlaması için özel projeler devreye sokulacak, el emeği pazarlarından, e-ticarete kadar farklı kanallarla Türk el işlerini pazarlanması desteklenecektir” dedi.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.