Bahtiyar, Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Müjdesi Verdi

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Karşıyaka’ya tam donanımlı bir Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi yapacaklarını ve bu hastane ile sağlık hizmetlerine erişimde yaşanan sorunları çözeceklerini söyledi.

Bahtiyar, Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Müjdesi Verdi
Yayınlama: 23.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar hemşehrilerini ziyaret etmeye devam ediyor. Gün içinde kentin farklı bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların dertlerini dinleyen Bahtiyar hemşehrilerinin sorunlarına çözüm üretmek için de çalışmalarını sürdürüyor. Dün akşam Anafartalar Mahallesi’nde halk toplantısı gerçekleştiren Bahtiyar bölgede yaşanan sağlık hizmetlerine erişim sıkıntısını çözmek için gerçekleştireceği Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi projesini anlattı.

TAM DONANIMLI BELEDİYE HASTANESİ

Bahtiyar, Karşıyaka’da bölge trafiğin arka kısmında merkezi bir bölgeye Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi kuracaklarının söyledi. En az 250bin kişiye hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi’nin çevre illerden vatandaşlara da hizmet verecek kapasitede olduğunu söyleyen Bahtiyar,Bu hastanenin yapım çalışmalarına hemen seçimlerin ardından başlayacağız. Karşıyaka Mahallemizde tam donanımlı bir hastane yapacak ve bölge halkımızın sağlık hizmetlerinden eksiksiz faydalanmasını sağlayacağız. Büyükşehir Belediyesi Bölge Hastanesi Denizli’mize hizmet verirken, aynı zamanda çevre illere de hizmet sağlayacak” dedi.



Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.