Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bahtiyar, Çardak’ta Sanayi Devrimine Hazırlanıyor

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ilçe ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Yoğun bir programla çalışan Bahtiyar geçtiğimiz gün Çardak’taydı.

Millet İttifakı İYİ Parti

Millet İttifakı’nda genel merkezlerin Çardak Belediye Başkan Adaylığı’nı İYİ Parti’ye vermesinin ardından 1994-1999 yılları arasında Çardak Belediye Başkanlığı yapmış olan Alaattin Tagay çalışmalarına başladı. Çardak’ta, Çardak Belediye Başkan Adayı Alaattin Tagay ile birlikte vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, vatandaşların sorunlarını dinledi ve çözümün sandıkta olduğunu söyledi.

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Çardak Belediye Başkan Adayı Alaattin Tagay ile birlikte Çardak’ta seçim bürosunu açtı, esnafı ziyaret etti, mahalle gezileri yaptı.

DENİZLİ’NİN DÜNYA’YA AÇILAN KAPISI; ÇARDAK GÜZELLEŞECEK

Havaalanı başta olmak üzere Çardak’ın merkezi bir konumda olduğunu ve Denizli’ye havayolu ile gelen yerli, yabancı turistlerin Çardak’ı gördüğünü söyleyen Bahtiyar, Çardak’ın çehresini değiştirerek, Çardak’a katma değer sağlayacaklarını söyledi. Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Çardak Denizli’miz için stratejik bir konumda. Denizli’ye Ankara istikametinden karayolu ile gelen misafirlerimiz de Havayolu ile gelen misafirlerimiz de önce şehrimizin vitrini konumundaki Çardak’ı görüyor. Bu nedenle Çardak bizim için oldukça önemli. Burada güzel işler yapıp önemli projeleri uygulamaya koyacağız.” dedi.

ÇARDAK SANAYİ SİTESİ HAK ETTİĞİNİ ALACAK

Çardak’ta Belediye Başkan Adayı Alaattin Tagay ile birlikte Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bahtiyar, Çardak’ta sanayi esnafını da ziyaret etti. 1994-1999 yılları arasında Çardak’ta Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde hizmete açtıklarını ve sanayi sitesinin o gün ki halinden bugünlere geldiğini söyleyen Tagay, “Sıcak asfaltı ve yolu bile olmayan Çardak sanayi sitesindeki işyerlerinin çoğu kepenk kapatmış durumda olsa da, sanayi sitesinde hizmet veren esnafların ortak problemleri ekmek teknelerinin üzerini örten bir çatı” dedi.

Millet İttifakı’nın İYİ Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ise 31 Mart seçimlerinin ardından durumun hızla çözüme kavuşarak, sanayi esnafının mağduriyetinin giderilmesini sağlayacaklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman üreticinin yanında olacaklarını belirten Bahtiyar, “Denizli’mizde yıllardır süre gelen tüketim toplumu zihniyetini Üreten Denizli Modeli’yle sonlandırarak, Denizli’mizin tarım, turizm ve sanayi başta olmak üzere birçok alanda Dünya markası olmasını sağlayacağız” dedi.

Esnaf ziyaretlerinin ardından mahalle gezilerine devam eden Bahtiyar, Gemiş mahallesinde vatandaşlara hitap etti.

BİZİM TEK DERDİMİZ; ÜRETEN DENİZLİ

Gemiş mahallesinde vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, Üreten Denizli Modeli’ni Gemişli vatandaşlara anlattı. Sanayi alanının dışında Denizli’de üretimin sacayaklarından birisi olan tarımda üreticiyi teşvik ve desteklerle kalkındırarak, çiftçimizin ürünlerin pazarlamasında da Büyükşehir’in desteğini yanında ve arkasında hissedeceğini söyleyen Bahtiyar, “Denizli’de tarımla uğraşan her vatandaşımız bölgelerinde, birer ziraat mühendisinin danışmanlığında, üretimleri desteklenecek. Üreticimizden Büyükşehir Belediyesi olarak ilk alıcı biz olacağız. Halk ekmek, süt ve et gibi tarımda da büyük projelerimiz var. İstihdam yaratacak ve çiftçimize nefes aldıracak projelerimiz var” dedi.