Bahtiyar, Kale’de Konvoyla Karşılandı

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Üreten Denizli ile işlenmiş ürün üretiminin artacağını, daha fazla katma değerli üretim ve markalaşma ile Denizli’nin refaha ulaşacağını söyledi.

Bahtiyar, Kale’de Konvoyla Karşılandı
Yayınlama: 16.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar ilçe gezilerine devam ediyor. Denizli’yi karış karış gezen Bahtiyar’ın bugünkü programı Kale’deydi. Kale’de konvoyla karşılanan Bahtiyar, yoğun ilgi ile karşılaştı. Kale’de Millet İttifakı Kale Belediye Başkan Adayı Necati Tahal ile hemşehrilerini gezen Bahtiyar, Üreten Denizli Modeli’ni anlattı.  Bahtiyar, Üreten Denizli’de üretimin sürekli olarak destekleneceğini ifade etti.

“KATMA DEĞERLİ ÜRETİM ile REFAHA ULAŞACAĞIZ”

“Üretmek de yetmez, işlemek lazım” diyen Bahtiyar, “Üreten Denizli’de ürün üretiminin desteklenmesinin yanında, katma değerli ürün elde etmek için işleme ve paketleme tesislerini hayata geçireceğiz. Böylelikle üreticilerimizin tarım ürünlerinden daha fazla gelir etmesini sağlayacak, katma değerli üretimle hep birlikte refaha ulaşacağız” dedi.

“MARKALAŞMA SORUN OLMAYACAK”

İşleme tesislerinin yanında markalaşmak için paketleme tesislerinin de kurulacağını dile getiren Bahtiyar, “Tarımda markalaşmak için paketleme tesislerini de hayata geçireceğiz. İşlenen ürünlerin markalaşma çalışması yine Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri, gerekirse ortaklığı ile gerçekleşecek. Bu işleme ve paketleme tesislerini de üretim gerçekleşen hemen her bölgede kuracağız. Modern standartlardaki işleme ve paketleme tesisleriyle tarım üretimimizde bugüne kadar Denizli’nin en önemli eksikliklerinden olan markalaşma sorununu da aşmış olacağız” dedi.

“ÜRETİCİMİZ DAHA ÇOK KAZANACAK, DENİZLİ’MİZ KALKINACAK”

Bahtiyar, gerek duyulan bölgelere soğuk hava depoları da yapacaklarını dile getirerek, “Tarımda ar-ge çalışmalarını da hızlandıracak, kooperatifler ve birlikler aracılığı ile planlı üretim ve satışı gerçekleştireceğiz. Böylelikle çiftçimiz daha çok para kazanacak, Denizli’miz kalkınacak” dedi.

GİRİŞİMCİ DESTEK OFİSLERİ DENİZLİ’YE İYİ GELECEK

Üreten Denizli Modeli’nde sadece tarımsal üretime değil; turizmden sanayiye, kültürden Ar-Ge’ye tüm alanlarda üretimin destekleneceğini ve artacağının altını çizen Bahtiyar, “Denizli’mize katkı sağlayacak her türlü üretim fikri bizim için değerli ve önemlidir. Bu fikirlerin yaşama geçirilmesi ve uygulanması için Girişimci Destek Ofisleri kurulacak. Bu ofisler Denizli’ye iyi gelecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle ilçelerimizdeki yeni iş fikirlerinin hayata geçmesini sağlayacak uygun ortamları oluşturacak. Böylelikle her alanda Denizli Birlikte Üretecek ve Birlikte Kazanacak” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.