Bahtiyar, ‘Üreten Denizli’ Projelerini İnternet Üzerinden Vatandaşlara Aktarıyor

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Üreten kazanan mutlu insanların yaşadığı bir Denizli hayalimiz var. Bunu gerçekleştirmek için projelerimiz hazır. Projelerimiz için uretendenizli.com adresini ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Üreten Denizli’yi birlikte kuracağız” dedi.

Bahtiyar, ‘Üreten Denizli’ Projelerini İnternet Üzerinden Vatandaşlara Aktarıyor

Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar birliktelik mesajı verdi. “Mutlu insanların yaşadığı bir Denizli hayalimiz var” diyen Bahtiyar, “Üreten Denizli Modeli ile sanayiden tarıma, kültürden sanata her alanda üreten, kazanan ve mutlu bir Denizli’yi birlikte kuracağız. Her alanda üretim anlayışıyla, Üreten Denizli Modeli’nin ekonomide yaratacağı rahatlama gerçekten Denizlililer tarafından hissedilecek” dedi.

uretendenizli.com

Bahtiyar, ”1 Nisan’dan sonra uygulayacağımız projelerimiz için hazırlıklarımız tamam. Refah dolu geleceğimiz için çizdiğimiz yol haritasının ana hatlarını uretendenizli.com‘dan, sosyal medya adreslerimizden ve proje kitapçıklarımızdan inceleyebilir, paylaşabilirsiniz. uretendenizli.com’u şimdilik biz kurduk. Üreten Denizli’yi ise birlikte kuracağız” dedi.

Yayınlama: 22.03.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.