BAHTİYAR: “ÜRETİCİ PAZARLARI VE DOĞRUDAN ALIMLARLA ÜRETİCİMİZ KAZANACAK.”

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Perşembe günü Buldan’da İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ ile birlikte ilçe esnafını ve köylerini gezen Bahtiyar’a ilgi oldukça yoğundu.

BAHTİYAR: “ÜRETİCİ PAZARLARI VE DOĞRUDAN ALIMLARLA ÜRETİCİMİZ KAZANACAK.”

KAPALI PAZARYERİ BULDAN’A YAKIŞACAK

Buldan’da İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ ile birlikte esnaf ve pazar ziyaretleri yapan Bahtiyar, pazar esnafıyla hasbihal etti. Bahtiyar, “Buldan’ımızın sıkıntılarını ve sorunlarını biliyoruz, Buldan’da pazar esnafımızın yağmur yağdığında başını sokabileceği bir pazaryeri yok, esnafımız en çok bu konudan şikâyetçi. Göreve geldiğimizde öncelikle Buldan’ın pazaryeri problemini çözeceğiz, esnafımızın yüzü gülecek” dedi.

MAHALLELERİMİZ HİZMETLE TANIŞACAK

Denizli’nin Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte ilçelere bağlı köy ve beldelerin mahalle olmasından dolayı hizmet veriminin direkt olarak Büyükşehir ve İlçe belediyesiyle birlikte koordineli çalışmaktan geçtiğini belirten İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Buldan’a bağlı Türlübey ve Kadıköy mahallelerini ziyaret etti.

Mahalle ziyaretleri sırasında yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Bahtiyar’a İYİ Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Temel Başbuğ ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Türlübey mahallesinde vatandaşlarla buluşan Bahtiyar, “Mahallelerimizde Büyükşehir olarak yapacağımız hizmetlerimiz çok önemli, göreve geldiğimizde altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlanacak.

SOSYAL YAŞAM TESİSLERİ KURACAĞIZ

Denizli’de mahallelerde vatandaşların sosyal yaşantısı olmadığını ve Denizlililerin sosyal yaşantısını yeniden kazanabilmeleri için projeleri göreve geldikleri ilk günden itibaren başlayacaklarını belirten Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Denizli Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar, “İlçelerimizde sinema filmlerinin ve tiyatro gösterilerinin de içerisinde olduğu sosyal tesisler kuracağız. Yine mahallelerde sosyal hayata kalite getirecek, organizasyonlarda kullanılacak kapalı alanlar oluşturacağız. Bu alanlar vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Düğün salonu olarak da kullanabilecekler, toplantılarını yapmak için de.” ifadelerini kullandı.

ÜRETİCİ PAZARLARI İLE ÜRETİCİLERİMİZ KAZANACAK

“Kekik, tütün ve yaş sebze üretiminde Buldan ve mahallelerinin Denizli’nin üretim lokomotifinde öncülerden olduğunu ve üreticilerin desteklenmeleri için Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kooperatifleşme ve şirketleşmenin önünü açarak, ürünleri ilk elden alarak üretici ile tüketici arasında taban ve tavan fiyatında belirleyici bir rol üstleneceğiz” diyen Bahtiyar, “Buldan’lı üretici kardeşlerimize şu konuda söz veriyorum; bize yetki verdiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak Üretici Pazarları kurarak üreticilerimize katma değer sağlayacak projelerle geliyorum” dedi. Bahtiyar hazırladıkları projelerle hem üreticinin hem de tüketicinin kazanacağını söyledi.

Yayınlama: 22.02.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.