Bahtiyar:”Üreten Denizli Modeli’nde Üçgen Cazibe Merkezi Olacak”

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar Denizli Ticaret Odası Mart Ayı Meclis Toplantısında konuştu. Bahtiyar, yıkılan Üçgen Çarşısının bulunduğu alanda kentin ekonomisine ve sosyal yaşantısına yön verecek bir Ticaret Merkezi yapacaklarını açıkladı.

Bahtiyar:”Üreten Denizli Modeli’nde Üçgen Cazibe Merkezi Olacak”
Yayınlama: 21.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Denizli’mizde Üçgen Bölgesi çok değerli bir alan olmasına rağmen yıllardır verimli şekilde kullanılamamaktadır. Bize göre Üçgen Bölgesi, Denizli’mizde ticaretin, ekonominin ve sosyal yaşamın merkezi olarak değerlendirilecek önemli alanlardan biridir” dedi.

Bu bölgeyi gerçek anlamda kent yaşamına ve ekonomisine kazandıracak ‘Üçgen Ticaret Merkezi’ projesini yaşama geçireceğiz diyen Bahtiyar bölgede yapacak olduğu diğer projelerini de anlattı.

SOSYAL YAŞAM ALANI İLE DENİZLİ’MİZ NEFES ALACAK

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Gökpınar Göleti Sosyal Yaşam Merkezi nezih çevre düzenlemeleriyle Denizli’mizdeki önemli sosyal, kültür ve spor alanlarından biri haline gelecek” dedi. Bahtiyar, “Gölet etrafında gerekli önlemler alınarak yeni rekreasyon alanları, Botanik bahçeleri, spor alanları ve gezinti yolları ile bölge Denizli’nin cazibe merkezlerinden biri haline gelecek” dedi.

Bahtiyar, “Koşu, yürüyüş ve bisiklet yolları ile Denizli’de yaşayan vatandaşlarımızın nefes alabilecekleri alanları oluşturmak, vatandaşlarımızın sosyal yaşantısını arttırmak için hazırladığımız projelerimizle geliyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.