Bakan Albayrak’ın Talebine Pekdemir’den Destek Geldi!

Bakan Albayrak’ın Talebine Pekdemir’den Destek Geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında tüm firmalardan yıl sonuna kadar asgari %10’luk indirim beklentisi Denizli’de Halil Pekdemir’den de destek buldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Pekdemir Alışveriş Zincirlerinin sahibi Halil Pekdemir, Bakan Albayrak’ın talebinin ardından harekete geçti. Pekdemir Alışveriş Merkezlerinde Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında yarından itibaren kendi üretimleri olan Et fiyatları, Bakliyat ve Sucuk gibi ürünlerde %10’luk indirime gidecek. Yıl sonuna kadar devam edecek indirime dahil olan ürünlerin kapsamı da her geçen gün genişleyecek.

‘HALKIMIZIN VE DEVLETİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ’

Konu ile ilgili Denizli Deda Haber’e değerlendirmelerde bulunan Halil Pekdemir, ‘Hükümetimizin bu gün küresel piyasaya karşı ortaya koyduğu önemli duruşa biz de elimizden geldiğince destek vermek istiyoruz. Bu amaçla da yarından itibaren önce kendi ürettiğimiz kuzu et, bakliyat ve sucuk gibi ürünlerde bizden beklenen asgari indirimi gerçekleştireceğiz. Yıl sonuna kadar devam edeceğimiz bu indirime daha sonra 50’ye yakın ürünü de dahil ederek, hem ülkemize hem halkımıza destek vererek onların yanında olacağız. Enflasyon ile verilen bu savaşta biz de halkımızın ve hükümetimizin yanında olacağız’ dedi.

Tüm Pekdemir Alışveriş Merkezleri ve Pekdemir Çiftlikleri’nde geçerli olacak indirim yarından itibaren başlayacak.

Yayınlama: 12.10.2018
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.