Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bakan Zeybekci,”Sıkıntınız Olursa Beni Arayın” Dedi Ve…

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli’de Denizli Berberler Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette odayı üyesi bir kadının,”Sayın Bakınım bir sıkıntım varken size ulaşmak istedim, ama ulaşamadım. Size kırgınım!”demesi üzerine Bakan Zeybekci kimsenin beklemediği bir hareket yaptı.

Zeybekci, Denizli Berberler Odası ziyaretinde 15 Temmuz Darbe Kalkışması ve üst akıl olarak tabir edilen dış güçlere dikkat çekti. Türkiye üzerinden yapılan bu tip çalışmaların ekonomik sonuçlarının olduğunu ancak en az zararla ülke olarak altından çıktığımızı belirtti.

Der Spiegel Dergisi’ni Örnek Gösterdi

15 Temmuz Darbe Kalkışmasından sonra, 23 Temmuz 2016 tarihinde yayımlanan Alman Der Spiegel Dergisini üst akıl çalışmalarına örnek gösteren Zeybekci, “Bu derginin kapağında Türk bayrağının üzerinde tel örgüler örülmüş. Almanca’da ‘Bir Zamanlar Demokrasi Vardı’ yazıyor. Eğer ki darbe kalkışması başarılı olsaydı başlık ‘Demokrasi Kazandı Olacaktı’” dedi.

”Belediye Başkanı Olmayı İstemedim”

Denizli’de tütün tarlasında çalışan işçi bir ailenin çocuğu olduğunu ve hayatın kendisine cömert davrandığını belirten Zeybekci, “Bu ülke, bu şehir, bu millet bana cömert davrandı. Ben de bu ülkeye şehre bir zekat ödüyorum, bedel ödüyorum. Ben isteyerek belediye başkanı olmadım. 2004 yılında en son ben aday gösterildim. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan, bana ‘Belediye Başkanı olacaksın’ dediğinde bile açıklanana kadar belki olmam dedim ve ertesi günü haberlerden öğrendim. İşimi, çoluğumu çocuğumu köşeye koydum memleket için çalıştım” dedi.

Numarasını Verdi

Zeybekci, daha sonra Denizli Berberler Odası’na bağlı berber ve kuaförlerin sorunlarını dinledi. Bir kuaförün dükkanıyla ilgili sorununu belediye başkanları ile irtibata geçip çözememesini ve bu durumdan dolayı kırgınlık yaşadığını dile getirmesi üzerine Zeybekci, “Bir sıkıntınız olduğu vakit bana mesaj atabilirsiniz” diyerek telefon numarasını verdi. Ardından “Şimdi telefon numarasını verdi ama bizim mesajlarımıza dikkat etmez diye düşünmeyin, aranızdan numaramı kaydeden biri beni arasın” dedi. Bunun üzerine numarayı kaydeden kuaförün Zeybekci’yi aradı.