Baklan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarının yanında!

Baklan Belediyesi, kendi imkanları ile bir çok ailenin sofrasına yemeklerini ulaştırıyor. Bölgeden ürünlerin kullandığı yemeklerle, ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oluyor.

Baklan Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlarının yanında!
Yayınlama: 04.01.2021
A+
A-

Baklan Belediyesi kendi imkanlarıyla ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine sıcak yemek ulaştırıyor. Ortalama 160 haneye ulaştırılan sıcak yemekler belediyenin kendi bünyesinde ve kendi finansmanı karşılanıyor. Yardımlar özellikle yaşlı, engelli ve pandemi dolayısı ile dışarı çıkamayan dezavantajlı durumdaki vatandaşlara ulaştırılıyor. Yemekler için kullanılan malzemeler Baklan’da kadınların ürettiği erişte, tarhana gibi ürünlerden olurken, genellikle bölgede üretilen ürünler tercih ediliyor.

‘Biz paylaşıyoruz, paylaştıkça çoğalıyor’

Konu ile ilgili görüşlerini Egeyön Haber’e anlatan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, ‘Tamamen kendi belediyemizin imkanları ile vatandaşlarımıza 7 yıldır bu hizmeti veriyoruz. İlçemizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşları sahipsiz ve yalnız bırakmamak adına elimizden geldiğince ağırlıklı olarak bölgemizde üretilen ürünlerle sağlıyoruz. Finansmanı için ayrıca bir ödenek ve bir yardım söz konusu değil. Biz bu hizmeti belediye bünyemizde yapıyoruz paylaşıyoruz. Biz paylaştıkça da çoğaldı. Biz paylaştıkça Allah da bize bu imkanı daha iyi daha çok yapmayı nasip ediyor. Allah’ın emaneti yaşlı, engelli vatandaşlarımıza bu şekilde ulaştırıyoruz’ dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.