Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Baklan’ın üretim markası belli oldu: “BAKYE”

Denizli’nin Baklan ilçesinde üretim atılımı son hız devam ediyor. İlçede belediye destekli kurulan r Üretim, Pazarlama ve Satış Kooperatifi’nin markası belli oldu. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, markalarını BAKYE olarak belirlediklerini açıkladı.

Denizli’nin Baklan ilçesinde üretim

Denizli’nin Baklan ilçesinin üretimi Türkiye’ye açılıyor.  İlçede kurulan Ticaret Bakanlığı destekli Üretim, Pazarlama ve Satış Kooperatifi üretime başladı. Pazarlama ve Satış Kooperatifi’nde kadınlar ilçenin yöresel lezzetlerini hazırlamaya başladılar. Ticaret Bakanlığı’ndan 110 bin TL hibe desteği alan kooperatife paketleme, sıvı dolum, jeneratör, ezme makinesi gibi bir çok üretim aracı kazandırıldı. 

MARKASI BELLİ OLDU

İlçede belediye destekli kurulan r Üretim, Pazarlama ve Satış Kooperatifi’nin markası belli oldu. Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, markalarını BAKYE olarak belirlediklerini açıkladı. Başkan Gülsever:” Bu kooperatif kadınlarımıza istihdam sağlayacak. Biz de belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Kaymakamlık, halk eğitim, İŞKUR da gerekli desteği verecek. Erişte, bulgur, el işleri, hamur işleri, pekmez, sirke, reçel, bahçelerde üretilen ürünler, alıç, ahlat armutu çok sayıda ürün bu kooperatiften sofralara gidecek. Bölgede yetiştirilen bademler paketlenerek satılacak. Denizli piyasası ve çok sayıda piyasaya elektronik ortam satışa arz edilecek. Başarılı olacaklarına inanıyoruz.”