Balık Çiftlikleri ve OSB’ye Karşı İmza Kampanyası

Aydın’ın Didim ilçesinde, yapılması düşünülen balık çiftlikleri ve Tarımsal Organize Sanayi Bölgesine karşı, bir grup sivil toplum örgütü tarafından imza kampanyası başlattı. 

Balık Çiftlikleri ve OSB’ye Karşı İmza Kampanyası
Yayınlama: 09.08.2019
A+
A-

Organize Sanayi Bölgesi’ne Karşı Harekete Geçtiler Haberi İçin Tıkla!

DİDİM’DE BALIK ÇİFTLİKLERİ VE OSB’YE KARŞI İMZA KAMPANYASI

İmza kampanyasında konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay “Ülkemizin doğasını, bitki örtüsünü savunacağız. Hepimiz bir kuvay-i milliye ruhu ile memleketin her yerinde olacağız. Kaz dağlarını nasıl savunuyorsak, Didim gibi bir turizm ilçesinde böyle mücadele edeceğiz. Burasının turizm beldesi olması için çalışıyoruz. Didim’e bugün OSB yapmak istedikleri yeri 3 sene önce cezaevi yapmak istediler. Yapacaksanız organize turizm bölgesi yapın. Çıktığımız bu mücadele ince uzun bir yol; biz bürokrasi ile siyasilerle konuşarak doğru işi doğru şekilde yapmak. Didim bir turizm kentidir ve OSB’yi istemiyoruz. Mücadelenize destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

DİDİM’DE BALIK ÇİFTLİKLERİ VE OSB’YE KARŞI İMZA KAMPANYASI

Ardından toplanılan vatandaşlar imza atarak kampanyaya destek olurken, kampanyanın 1 Eylül Dünya Barış gününe kadar sürdürüleceği ve toplanan imzaların ilgili birimlere iletileceği öğrenildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.