Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bankada sıra dışı eylem

Bankada sıra dışı Eylem! Bir bankada başvurduğu kredi ile ilgili bir sıkıntı yaşayan kadın, ilginç bir eyleme imza attı.

Bankada sıra dışı Eylem!

Bankada sıra dışı Eylem! Manisa’da bir kadın, müşterisi olduğu bankada işlemlerinin uzaması üzerine veznenin üzerine çıkarak “O müdür buraya gelecek!” diyerek eylem yaptı. Banka görevlileri öfkeli kadını ikna edebilmek için dakikalarca dil döktü.

VEZNENİN ÜZERİNE ÇIKTI

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde kredi işlemlerinde sıkıntı yaşayan 39 yaşındaki İ.A. kendisinden istenen evrakları mesai bitimine yakın tamamlayarak bankaya yetişti. İ.A., yaptırmak istediği işlemden sonuç alamayınca veznenin üstüne çıkarak oturma eylemine başladı.

”BANKA MÜDÜRÜ BURAYA GELECEK”

Bankada sıra dışı eylem! Kimseyi yanına yaklaştırmayan müşteri, “Banka müdürü buraya gelecek, benim işlemimi halledecek. Yoksa inmem.” dedi. İ.A.’yı ikna etmeye çalışan banka görevlileri, özel güvenlik ve vatandaşlar çare bulamayınca olay yerine polis çağırıldı. Bu sırada banka müdürü de kadının yanına gelerek kendisine yardımcı olacağını belirtti. Kadın, polisin ve müdürün çağrılarını dinledi ve vezne masasının üstünden indi.