Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AK Parti’li Baran, Rehabilitasyon Merkezlerini Gezdi

AK Parti İzmir Milletvekili

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ahmet Uğur Baran, rehabilitasyon ve bakım merkezlerini ziyaret ederek, buradaki vatandaşların sorunlarını dinledi. Baran, “Tüm dezavantajlı gruplarımızın sosyal yaşantıya sağlıklı olarak dahil olmaları için tüm çabamızla çalışacağız” dedi.

Seçim çalışmaları nedeniyle gezdiği her ilçede huzurevleri ile rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden AK Parti İzmir Engelliler Koordinasyon Merkezi eski Başkanı ve İzmir 1. Bölge 13. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Uğur Baran, fiziksel engelli, yaşlı ve madde bağımlısı vatandaşların gönlünü kazanmaya devam ediyor. Baran seçim çalışmaları kapsamında Karaburun ve Urla’da ziyaretlerde bulundu. Karaburun Mordoğan’da zihinsel engelli hastalara hizmet veren özel bir bakım evini ziyarette eden Baran, buradaki hastalarla özel olarak ilgilendi. Baran, “Orada onlarca hastamız vardı. Onlarla hoş ve sıcak sohbetlerde bulunduk. Kendi yaptıkları el işlerini bana hediye ettiler. Hediye değil de, onların gönlüne girebilmiş olmam beni duygulandırdı” dedi.

Dezavantajlı grupların hep yanında olduk

Baran, AK Parti İzmir teşkilatı içinde kendisinin de engelli bir vekil adayı olduğunu hatırlatarak, “Dezavantajlı insanlara eğilmeye çalışıyorum. Madde bağımlılığı dolayısıyla tedavi geren kardeşlerimi de ziyaret ettim. İnanın ziyaretin ardından onlardan ayrılmak çok zordu. Bizi bırakmak istemediler. Aslında madde bağımlısı olsalar da hepsi sıcak bir aile yuvasına, anne baba kucağına hasret çocuklar. Biz AK Parti hükümeti olarak, 2002’den bu yana hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeden yanlarında olmaya çalıştık. Yasalarla haklarını güvence altına aldık. Bundan sonraki süreçte de tüm dezavantajlı gruplarımızın sosyal yaşantıya sağlıklı olarak dahil olmaları için tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Yaşlılarımız devletimizin güvencesi altında

Karaburun ve Urla ziyaretlerinin yanı sıra Karabağlar’da da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ahmet Uğur Baran, huzurevlerinin yaşam koşullarının iyileştiğini buna bağlı olarak huzurevlerine olan talebin de arttığını söyledi. Baran, “Gittiğimiz huzurevlerinde tüm yaşlılara karanfil hediye edip, durumlarını sorduk. Yaşlılarımızın, devlete bağlı huzurevlerinde rahat edip etmedikleriyle ilgili bilgi aldık. Yaşlılarımız başımızın tacı, onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz” dedi.