Başkan Acar: Her Şeyimizi Şehitlerimize Borçluyuz

Başkan Acar: Her Şeyimizi Şehitlerimize Borçluyuz
Yayınlama: 23.05.2018
A+
A-

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar IYAŞ Gold Plaza Düğün Salonunda Gazilere ve şehit ailelerine verdiği iftar yemeğinde, Türk Milleti olarak her şeyimizi gazilere ve şehitlerimize borçlu olduğumuzu bu sebeple de şehit ailelerine ve gazilere sonuna kadar sahip çıkacaklarını söyledi.

 

Dinar Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeği programında şehit aileleri, gaziler ve devlet erkânı aynı sofrada buluştu. Her yıl olduğu gibi geleneksel bir hale gelen iftar yemeğinde yoğun bir katılım gerçekleşti.

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen iftar yemeğinde devlet ve millet her zaman olduğu gibi bir araya gelerek oruçlarını açtılar. IYAŞ Gold Plaza Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan şunları söyledi, “Hiç bir gazi ve şehit ailesinin bu tür düzenlenen iftar yemeklerine ve yardımlara ihtiyacı yoktur. Bu yemeğin asıl amacı devletimiz tarafından gazilere ve şehit ailelerine sahip çıkıldığının bir örneğidir” dedi.

 

Ceylan’ın sözlerinden sonra kürsüye gelen Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’da her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanlarında olduğunu, onlar için ne yapılsa az kalacağını kaydederek şöyle konuştu, “Bizim için gazilerimiz ve şehitlerimiz çok önemli. Tüm şehitlerimizin huzurunda saygı ile eğiliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra ise Dinarlı hemşerimiz olan Tasavvuf Müziği Ses Sanatçısı Mehmet Karakuş davetlilere ilahiler söyledi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.