Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Acar’ın Personelle Pazar Mesaisi

Bu haberin fotoğrafı yok

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Pazar günü çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiği Sarıana Mahallesi’ndeydi. Bölgede Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen üst yapı yenileme çalışmalarını denetleyen Başkan Acar, yetkililerden ayrıntılar hakkında bilgi aldı.

Birkaç ay içinde çalışmaların tamamlanmasıyla vatandaşlardan övgü alacak bir projeye imza atılacağını belirten Başkan Ali Acar, şu açıklamalarda bulundu;

“2018 yılının en önemli çalışmalarından birini bu bölgede yürütüyoruz. Çalışmalar planlandığı gibi yolunda gidiyor. Eminiz ki tamamlanınca ortaya vatandaşlarımızın taktir edeceği bir proje çıkacak. Çalışmalar kapsamında Marmarislilerin Venedik Deresi diye tabir ettiği bu dereyi özel ekipmanlarla temizliyoruz. Aslında derelerin temizliği Muski’de, ama biz burada onların da çalışmaya müdahil olmasını beklemedik be işi kendimiz üstlendik. Çünkü yol çalışması tamamlanmadan önce dereyi temizlememiz gerekiyordu. 3 metre derinliği bulunan dereden 500 kamyon atık çıktı. Bugün itibariyle dere temizliği tamamlandı, bundan sonraki çalışmalarda derenin her iki tarafında yol düzenleme çalışması yapılacak. Aydınlatmasıyla, yeşil dokusuyla, araç cepleriyle bölge, birkaç ay içinde yeni yüzüne kavuşacak.” ifadelerini kullandı.