Başkan Akcan, Fransa dönüşü ayağının tozuyla Çallılar ile buluştu

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen törenle “Yılın şehir yöneticisi” ödülü alan Fethi Akcan, Türkiye’ye döner dönmez ayağının tozu İstanbul’da Çallılar ile buluştu. Başkan Akcan, İstabul’da yaşayan Çallı hemşerilerine, memleketlerine yatırım çağrısında bulundu.

Başkan Akcan, Fransa dönüşü ayağının tozuyla Çallılar ile buluştu

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen törenle “Yılın şehir yöneticisi” ödülünü alan Fethi Akcan Ödülü ödül töreninden döner dönmez bu ödülü adeta nasıl aldığını ispat eden bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Akcan, İstanbul’da Çallılar ile buluştu. Başkan Akcan, DENBİR Başkanı İhsan Uysal, DENBİR Yönetim Kurulu ÜYesi Ünal Kurt, Mülkiye Başmüfettişileri Ali Ekici ve Ali Üçler, Tekstilci Metin Deda, Psikiyatri Uzmanı Dr. Ayhan Akçan, Müteahhit, Salih Kuzu, Etki Koleji sahibi Mustafa Şahin, işletmeci Mehmet Değirmenci, ve Yüksek Mimar Levent Oğuz ile yemekte bir araya geldi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 71822689_3270423602994284_4859378384410509312_o.jpg

ÇAL’A DÖNMEK İSTEYENE TAM DESTEK

Çallı hemşerileri ile bir araya gelen Başkan Akcan, her defasında Çallı vatandaşların memleketlerine dönerek yatırım yapması çağrısını yineledi. Özellikle emekliliğin ardından büyük şehrin yorucu olduğunu kaydeden Akcan,”Bizler Çallı hemşerilerimizin memleketlerine dönmelerinden yanayız. Çal tarım açısından Denizli’nin hatta Türkiye’nin en önemli merkezlerinden. Vatandaşlarımızın memleketine dönerek burada yapacakları yatırımla hem Çal hem de onlar kazanacak. Ben şahsım ve belediye olarak onların bu kararına sonuna kadar destek vereceğimizi daha önce belirtmiştim”dedi.

Toplantıda Çal’da gerçekleştirilecek projelerden bahseden Akcan’a hemşerilerinden tam not geldi. Akcan’ın anlattıklarından çok etkilendiklerini belirten Çallı hemşerileri ‘Çal’a geri dönme zamanı geldi’ yorumunda bulundu.

Yayınlama: 09.10.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.