Başkan Akcan’dan, Çallı Emniyet Müdürü Ekici’ye makamında ziyaret

Çallılar, hemşehrileri olan Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’yi ziyaret etti.

Başkan Akcan’dan, Çallı Emniyet Müdürü Ekici’ye makamında ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile geçtiğimiz Eylül ayında Van Emniyet Müdürlüğü görevinden Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Suat Ekici’yi Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ile Çallı hemşehrileri ziyaret etti. Başkan Akcan, “Hemşehrimizin Aydın İl Emniyet Müdürü olması hepimize gurur verdi” dedi.

1969 yılında Denizli’nin Çal ilçesinde dünyaya gelen, 1991 yılından bu yana da Emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde çalışan, 3.5 yıl Van Emniyet Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Aydın’a atanan Mehmet Suat Ekici’ye anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.

“ÇALLILAR GURUR DUYUYOR”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, 25 mahalle muhtarı ile birlikte Ekici’yi ziyaret etti, “Çok sevdiğim, yakın dostum, kardeşim Mehmet Suat Ekici’nin Aydın’da göreve başlaması biz Çallılar’ı mutlu etti, gurur verdi. Türkiye’nin ve dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın başarılı hemşehrilerimiz ile yakın temasa geçip, sağlıklı diyaloglar kuruyoruz. ” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 7ef24588-0631-4e9b-b1f4-1ae01d84ce98.jpg

Akcan, Ekici’ye Çal’da geleneksel yöntemle üretilen organik pekmez, kuru üzüm ve Çallı ressam Gürcan Ekici’nin “Geçmişte Çal’da Har Zamanı” nı anlatan resim tablosunu hediye etti.

“ÇAL’I UNUTMAK MÜMKÜN MÜ?”

 Hemşehrilerini ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Ekici ise, “Doğup büyüdüğüm, çocukluk yıllarımın geçtiği Çal’ı, Çallılar’ı unutmam mümkün değil. Hemşehrilerim sanki Çal’ı ayağıma getirdi. Başta, sevgili dostum Başkan Fethi Akcan olmak üzere ziyaretime gelen muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. En kısa zamanda iade-i ziyarette bulunacağım” diye konuştu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı FormatFactory222.jpg-1.jpg

Yayınlama: 20.11.2019
A+
A-
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.