Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Akcan,Play-Out Öncesi Konuştu

Bölgesel Amatör Lig (BAL)

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup’ta mücadele eden 3 Denizli takımından Sarayköy geçtiğimiz haftalarda düşmüştü. Kale Belediyespor ile Çal Belediyespor, son maçlarını kazandı, Kale ekibi, 1 puan farkla sıralamada Çal’ın üzerinde yer aldı. Böylece, Çal Belediyespor Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Denizli Süper Amatör Küme’den BAL’a çıkma mücadelesi veren Tavas Birlikspor ile Play-out maçı oynayacak.

Çal Belediyespor’un Onursal Başkanı ve Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Play-out maçını kazanacak güçlerinin olduğunu söyledi, camiaya mesajlar verdi. Akcan, “Biz futbolun sadece futbol olmadığını yaşadık ve yaşattık. Onlarca çocuğumuzu alt yapıya kazandırdık. İlçemizin sosyo-kültürel dokusunu futbolla zenginleştirdik. Kendi sahamızda 2-3 bin kişi maçlarımıza geldi. Çal için tek yürek olundu. Böylece, yaşadığımız Çal coğrafyasında birlik, beraberlik ve kardeşlik tohumlarını da futbol sayesine attık, şimdi O  tohumlar yeşerdi. Tarihimizde ilk kez BAL’da oynadık. Mutlaka hatalarımız olmuştur. Yaşadığımız olumlu ya da olumsuzluklardan gerekli dersleri alacağız. Fedakarca çalışan Kulüp Başkanımız Adnan Tatar ve Çal Garası’nın değerli taraftarları başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HAYDİ ÇALLILAR ATATÜRK STADI’NI DOLDURALIM”

Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda Tavas Birlikspor ile oynanacak Play-out maçına Denizli’de oturan tüm Çallılar’ın davetli olduğunu söyledi. Akcan, şöyle devam etti;

“Binlerce Çallı’nın Atatürk Stadı’nı doldurup, maç keyfi, final heyecanı yaşamasını bekliyorum. Haydi Çallılar; Atatürk Stadı’nı dolduralım. Final maçının heyecanı farklı olacak. Takım kadrosu ve taraftarımıza olan güvenim tamdır” diye konuştu.