Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Akın engellileri sevindirdi

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI VE MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÜMMET AKIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ’NDE GERMENCİK’TE YAŞAYAN ENGELLİ HEMŞERİLERİNİ UNUTMADI.

GERMENCİK BELEDİYE BAŞKANI VE

Germencik Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümmet Akın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Germencik’te yaşayan engelli hemşerilerini unutmadı.

Germencik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve YADEM personeli engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Engelli bireylerle ve aileleri ile görüşüp sohbet eden belediye ekipleri ailelerin isteklerini dinleyip eksiklerini not aldılar. Aileler; “Her türlü ihtiyacımızda başkanımız bize elini uzattı. Germencik’te seçileceği zaman da biz onu destekledik şimdi de yine onu destekleyeceğiz, bizim gönlümüz onunla. Ne zaman ihtiyacımız olsa Ümmet Akın hep bizim yanımızdaydı. Allah kendisinden razı olsun” dediler.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Ümmet Akın, yaptığı açıklamada; “Başarılı insan, yaşama azmini yitirmeyen ve kendisiyle barışık olan kişidir. Hayatta başarıya ulaşmada hiçbir şeyin engel teşkil etmeyeceği düşüncesiyle engelli vatandaşlarımızı kararlılıklarını yitirmeden amaçlarına ulaşmak için daha çok çalışmaya, hayata bağlılıkları ve azimleriyle de herkese örnek olmaya davet ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nün engelli kardeşlerimiz ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına, onların hayatlarını kolaylaştıracak yeni adımlar atılmasına vesile olmasını diliyor, bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışmayla aşılacağını hatırlatarak, tüm engelli vatandaşlarımıza ve onların fedakâr ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.